Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko Bank express

Ni lahko biti sam svoj mojster.

Toda v Express poslovalnici ste lahko sam svoj bančnik.

Uredite si sami svoje finance v Express poslovalnici, hitro in enostavno, brez čakanja v vrsti.

Preverjeno uspešen koncept Addiko Express poslovalnice, kjer stranke lahko izbrane bančne posle opravljate povsem same, smo dodatno nadgradili in prilagodili za uporabo na lokacijah, kamor zahaja večje število ljudi in kjer opravljajo dnevno rutino glede nakupov in ostalih opravkov. Nastala je manjša, mobilna Addiko Express poslovalnica, ki v celoti izpolnjuje kriterije glede zagotavljanja učinkovitih rešitev za stranke – tam, kjer je potreba največja in kjer se dejansko spontano odvijajo nakupi.

V Express formatu oz. v prenovljeni podobi nas najdete v: ljubljanskem BTC-ju, Kočevju, Qlandii supernovi v Krškem, Slovenj Gradcu, Steklenem dvoru na Dunajski 117 v Ljubljani, v nakupovalnem centru Maribor Tabor II.,  na Trgu Leona Štukja v Mariboru, Mercator centru v Domžalah, v Murski Soboti, Kopru, Celju, Kranju, ter v nakupovalnem centru Qlandia Supernova Ptuj in po novem tudi v nakupovalnem centru Supernova na Rudniku!

Prednosti:

  • na voljo storitve, ki jih najbolj potrebujete in te storitve lahko v poslovalnici opravite kar sami, hitro in enostavno,
  • sklenitev kredita opravite kar sami, v nekaj minutah pa že razpolagate z gotovino do višine 7.000 EUR,
  • možnost sklenitve Addiko kredita do 40.000 EUR,
  • na voljo hitre plačilne transakcije,
  • možnost odprtja transakcijskega računa in paketa ter Addiko obročne kartice Mastercard.

Express bančne storitve najdete tam, kjer jih najbolj potrebujete.

Preverite vam najbližjo lokacijo!

Želite ekspresno do gotovine? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.

Addiko gotovinski krediti po vaši meri že od 20 EUR na mesec!

Sklenete jih lahko tudi preko spleta na hipkredit.addiko.si

Izberite znesek in dobo, ki vam najbolj ustrezata!

Izračunajte svoj obrok!

Rabite dodatno gotovino za uresničitev vaših načrtov?

Izpolnite spletno vlogo za kredit in v le nekaj minutah dobite odgovor o tem, koliko kredita vam lahko ponudimo.

Želim izračunati svoj kredit!