Načine obdelave vaših podatnkov za namene trženja lahko kadarkoli uredite na več načinov:

1. Ostanite dobro obveščeni in oddajte svoje privolitve za komuniciranje prek izbranih kanalov na naslednji povezavi. Svoje strinjanje lahko izrazite tudi tako, da izpolnite obrazec in ga oddate v vam najbližji poslovalnici Addiko banke.

2. Za seznanitev z vašimi privolitvami, prosimo, pošljite zahtevek ali vprašanje na dpo.si@addiko.com

3. Za preklic vaših privolitev izpolnite obrazec in ga pošljite na ABS_OdjavaGDPR@addiko.com. Na isti naslov lahko tudi brez izpolnjenega obrazca pošljete vaše e-sporočilo, ki se nanaša na spremembe ali preklic privolitev za neposredno trženje.

4. Preklic privolitev lahko v primeru, da marketinško sporočilo prejmete preko e-pošte ali sporočila SMS vedno opravite tudi tako, da v nogi e-poštnega sporočila izberete povezavo “Odjava” ali v primeru sporočila SMS pošljete povratno sporočilo “SMS STOP”.

5. Če želite, lahko za preklic ali spremembo privolitev za neposredno trženje tudi pokličete na telefonsko številko 01/580 42 28 (pogovor se snema).

6. Vaše privolitve upravljate tudi tako, da se oglasite v eni od naših poslovalnic.

Najpogostejša vprašanja in odgovori.

Če imate dodatna vprašanja, jih naslovite na: dpo.si@addiko.com

V BANKI se zavedamo pomena varstva osebnih podatkov, zato z vašimi podatki ravnamo v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Skladno z novo ureditvijo, ki jo prinaša Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov ter o razveljavitvi Direktive 95/46/ES (Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov ali GDPR) in vsakokrat veljavni zakon, ki ureja varstvo osebnih podatkov v Republiki Sloveniji, mora BANKA kot upravljavec osebnih podatkov omogočiti posameznikom, katerih osebne podatke obdeluje, da so seznanjeni z vsemi relevantnimi podatki, ki jim omogočajo informiranost.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV V ADDIKO BANKI

BANKA je kot upravljavec vaših osebnih podatkov, z namenom uresničevanja načela poštene in pregledne obdelave, pripravila Splošne informacije o varstvu osebnih podatkov (Splošne informacije), ki posamezniku na enem mestu omogočijo pridobitev vseh relevantnih informacij, ki se nanašajo na njegove osebne podatke.

V BANKI pridobivamo osebne podatke posameznikov iz različnih virov. V večini primerov nam jih neposredno posredujejo stranke, ki se odločijo za posamezen bančni produkt oz. storitev. Pridobivamo jih tudi posredno preko uporabe bančnih produktov in storitev. Določene podatke ustvarjamo tudi sami z obdelavo podatkov za namene poročanja, analiz, ipd. Poleg tega lahko uporabljamo tudi druge informacije o posameznikih, ki so dostopne ali pa so nam bile posredovane iz javnih virov (javnih registrov, baz podatkov, internetnih aplikacij, socialnih omrežij ali drugih javnih virov informacij). Vse zbrane podatke in informacije zaposleni v BANKI obdelujemo za opravljanje svojega dela.

BANKA bo osebne podatke hranila in varovala, tako da ne bo prišlo do morebitnih neupravičenih razkritij podatkov nepooblaščenim osebam. V BANKI se zavezujemo, da osebnih podatkov ne bomo posredovali drugim upravljavcem, posodili ali prodali tretji osebi brez predhodnega obvestila in pridobitve vaše privolitve, brez ustreznih primernih zaščitnih ukrepov, ter da bomo navedene osebne podatke obdelovali zgolj v okviru zakonitih pravnih podlag in izbranih namenov.

Podrobnejšo politiko ravnanja z osebnimi podatki v Addiko banki lahko pogledate TUKAJ.

General Information on Data Protection

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.