NOVO! Addiko bank omogoča sklenitev kredita brez obiska banke!

Addiko mKredit. Omogoča sklenitev gotovinskega kredita kar iz domačega naslonjača prek svojega telefona, brez obiska banke in brez dokumentacije. Za sklenitev mKredita ni potrebno v bančno poslovalnico, celoten postopek poteka v mobilni banki, sredstva pa so na vašem računu takoj. 

Preverite še ostale novosti:

Sklenitev depozitov in varčevanj. Storitev je bila do sedaj v Addiko banki na voljo preko sklenitve na bančnem okencu ter prek spletne banke Addiko Ebank. Zdaj pa boste to lahko narediti tudi v mobilni banki in sklenili depozit ali varčevanje kar iz domačega naslonjača prek svojega telefona.

Prijavo in potrjevanje plačil z biometrijo – izredno poenostavljen način prijave v mobilno banko, in sicer s prstnim odtisom (angl. fingertip login) ali prepoznavno obraza (angl. face recognition). Na podlagi biometričnih podatkov bo omogočeno tudi potrjevanje vseh vrst plačil in pridobitev gesla za vstop v spletno banko.

Izvedbo obdobnih pregledov stranke. Z njeno pomočjo lahko sedaj posodabljate svoje osebne podatke kar v mobilni banki! Banka mora skladno z  49. Členom ZPPDFT-1 zagotoviti, da so podatki o stranki ažurni, za kar je bil do sedaj potreben obisk banke, z novo različico mobilne banke pa lahko posodobitev izvedete na daljavo s slikanjem svoje osebne izkaznice v kategoriji Nastavitve/Obdobni pregledi.

ZAGOTOVITE SI BANKO NA DLANI! Pristopite k Addiko Mobile!

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Obdelava vaših kontaktnih podatkov je potrebna za pripravo prilagojene ponudbe Addiko bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe. Banka bo vaše kontaktne podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih v druge namene ne bo uporabila. Upravljavec osebnih podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, Ljubljana. Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov obiščite https://www.addiko.si/varstvo-podatkov ali kontaktirajte Pooblaščenca za varstvo podatkov.