Novosti v mobilni banki Addiko Mobile

Preverite novosti in imejte banko na dlani!

Za še bolj enostavno uporabniško izkušnjo.

Uporabnikom mobilne banke Addiko Mobile so na voljo nove funkcionalnosti, ki bodo uporabo Addiko Mobile naredile še enostavnejšo:

Takojšnje plačilo (angl. Instant Payment)

Izvedete 24/7, s takojšno izvršitvijo za naloge do 3.000 EUR in brez dodatnih stroškov za plačila v Sloveniji.

IOS

Addiko Mobile - mobilna aplikacija - nove funkcionalnosti

Android

Addiko Mobile - mobilna aplikacija - nove funkcionalnosti

Plačilo s slikanjem QR kode ima 2 novi možnosti

A) Uvoz QR kode iz slike, ki se nahaja v galeriji vaše mobilne naprave, ali datoteke (položnica v obliki  dokumenta pdf), ki se nahaja med dokumenti v vaši napravi. Za izvedbo plačilo morate sliko QR kode ali položnico v obliki dokumenta pdf predhodno shraniti v vaši mobilni napravi v galeriji ali med dokumenti.

IOS

Android

B)Plačilo iz dokumenta pdf neposredno iz vašega e-poštnega nabiralnika z aplikacijo Addiko Mobile. Ko prejmete e-pošto z računom ali položnice v obliki datoteke pdf v svoj e-poštni nabiralnik, preprosto odprete priponko (s funkcijo ”Deli” / ”Share”) z aplikacijo Addiko Mobile in izvedete že pred izpolnjen plačilni nalog.

IOS

Android

Diskretnostni način oz. zameglitev stanja (angl. Blur Function)

Za večjo varnost in diskretnost pri uporabi mobilne banke Addiko Mobile lahko le z zamahom roke zameglite zneske, ki se prikazujejo na ekranu, in si tako zagotovite zasebnost pri njeni uporabi. Funkcionalnost uporabniki Android OS vklopite z dotikom na ikono ”očesa”, uporabniki IOS pa z aktivacijo senzorja za bližino (”proxy” senzor) v Splošnih nastavitvah.

IOS

Android

Naročila sprememb na transakcijskem računu in debetni kartici Mastercard (kartici transakcijskega računa)

 • Sprememba limita na računu
 • Sprememba dnevnega limita kartice računa
 • Ponovno naročilo PIN-a za kartico računa

IOS / Android

Naročila za spremembe za kreditno/plačilno/obročno kartico Mastercard:

 • Sprememba limita na kartičnem računu
 • Ponovno naročilo PINa za kreditno/plačilno/obročno kartico Mastercard

IOS / Android

Sklenite kredit ali varčevanje kar preko mobilnega telefona!

Addiko mKredit:

 • Možnost sklenitve in izplačila gotovinskega kredita do 15.000 EUR kar iz domačega naslonjača prek pametnega telefona in brez dokumentacije. Celoten postopek poteka v mobilni banki, kredit vam takoj nakažemo na vaš račun, odprt pri Addiko banki
 • E-oddaja vloge za kredit do 30.000 EUR 
 • Storitev je dostopna 24/7 

Addiko Plačuj in varčuj je posebna vrsta varčevalnega računa, ki imetniku omogoča 3 različne vrste varčevanja denarnih sredstev tako, da ob vsaki transakciji z imetnikovega transakcijskega računa na varčevalni račun Plačuj in varčuj prenese znesek v skladu s trenutno aktivno vrsto varčevanja:

 • Zaokroži na 1 EUR
 • Zaokroži na 5 EUR
 • Prištej 1 EUR

Še nimate aktivirane mobilne banke Addiko Mobile?

Namestite aplikacijo na svojo mobilno napravo in si zagotovite banko na dlani!

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.<>

Addiko Bank Slovenija