Addiko Mobile od oktobra 2020 dalje omogoča:

Sklenitev depozitov in varčevanj. Storitev je bila do sedaj v Addiko banki na voljo preko sklenitve na bančnem okencu ter prek spletne banke Addiko Ebank. Zdaj pa boste to lahko narediti tudi v mobilni banki in sklenili depozit ali varčevanje kar iz domačega naslonjača prek svojega telefona.

Prijavo in potrjevanje plačil z biometrijo – izredno poenostavljen način prijave v mobilno banko, in sicer s prstnim odtisom (angl. fingertip login) ali prepoznavno obraza (angl. face recognition). Na podlagi biometričnih podatkov bo omogočeno tudi potrjevanje vseh vrst plačil in pridobitev gesla za vstop v spletno banko.

Izvedbo obdobnih pregledov stranke. Z njeno pomočjo lahko sedaj posodabljate svoje osebne podatke kar v mobilni banki! Banka mora skladno z  49. Členom ZPPDFT-1 zagotoviti, da so podatki o stranki ažurni, za kar je bil do sedaj potreben obisk banke, z novo različico mobilne banke pa lahko posodobitev izvedete na daljavo s slikanjem svoje osebne izkaznice v kategoriji Nastavitve/Obdobni pregledi.

ZAGOTOVITE SI BANKO NA DLANI! Pristopite k Addiko Mobile!