Addiko Bank Slovenija

Novosti v mobilni banki Addiko Mobile

Preverite novosti in imejte banko na dlani!

Za še bolj enostavno uporabniško izkušnjo.

Uporabnikom mobilne banke Addiko Mobile so na voljo nove funkcionalnosti, ki bodo uporabo Addiko Mobile naredile še enostavnejšo:

Potisna sporočila

IOS

Android

Več podrobnejših informacij o potisnih sporočilih najdete TUKAJ.

Sklenite kredit ali varčevanje kar preko mobilnega telefona!

Addiko mKredit:

  • Možnost sklenitve in izplačila gotovinskega kredita do 15.000 EUR kar iz domačega naslonjača prek pametnega telefona in brez dokumentacije. Celoten postopek poteka v mobilni banki, kredit vam takoj nakažemo na vaš račun, odprt pri Addiko banki
  • E-oddaja vloge za kredit do 30.000 EUR 
  • Storitev je dostopna 24/7 

Addiko Plačuj in varčuj je posebna vrsta varčevalnega računa, ki imetniku omogoča 3 različne vrste varčevanja denarnih sredstev tako, da ob vsaki transakciji z imetnikovega transakcijskega računa na varčevalni račun Plačuj in varčuj prenese znesek v skladu s trenutno aktivno vrsto varčevanja:

  • Zaokroži na 1 EUR
  • Zaokroži na 5 EUR
  • Prištej 1 EUR

Še nimate aktivirane mobilne banke Addiko Mobile?

Namestite aplikacijo na svojo mobilno napravo in si zagotovite banko na dlani!

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.