Uporaba mobilne banke Addiko Mobile je z novimi funkcionalnostmi še bolj enostavna:

  1. Generator gesla za Addiko EBank se pojavi že na vstopni strani – pred prijavo v Mobilno banko.
  2. Po opravljenem plačilu imate takoj možnost novega skeniranja s pomočjo Photo Pay funkcionalnosti.
  3. Pri plačilu s skeniranjem QR kode iz plačilnega obrazca (UPN naloga) se datum valute iz plačilnega obrazca (UPN naloga)prenese, kot je zapisano na nalogu.

Preverite novosti v vaši mobilni banki Addiko Mobile!

Addiko mKredit:

  • Možnost sklenitve in izplačila gotovinskega kredita do 15.000 EUR kar iz domačega naslonjača prek pametnega telefona in brez dokumentacije. Celoten postopek poteka v mobilni banki, kredit vam takoj nakažemo na vaš račun, odprt pri Addiko banki.
  • E-oddaja vloge za kredit do 30.000 EUR.
  • storitev je dostopna 24/7 –  Preverite kako!

Addiko Plačuj in varčuj je posebna vrsta varčevalnega računa, ki imetniku omogoča 3 različne vrste varčevanja denarnih sredstev tako, da ob vsaki transakciji z imetnikovega transakcijskega računa na varčevalni račun Plačuj in varčuj prenese znesek v skladu s trenutno aktivno vrsto varčevanja:

  • Zaokroži na 1 EUR
  • Zaokroži na 5 EUR
  • Prištej 1 EUR

Preverite še:

Sklenitev depozitov in varčevanj. Storitev je bila do sedaj v Addiko banki na voljo preko sklenitve na bančnem okencu ter prek spletne banke Addiko Ebank. Zdaj pa boste to lahko narediti tudi v mobilni banki in sklenili depozit ali varčevanje brez obiska bančne poslovalnice – prek pametnega telefona.

Prijavo in potrjevanje plačil z biometrijo – izredno poenostavljen način prijave v mobilno banko, in sicer s prstnim odtisom (angl. fingertip login) ali prepoznavno obraza (angl. face recognition). Na podlagi biometričnih podatkov bo omogočeno tudi potrjevanje vseh vrst plačil in pridobitev gesla za vstop v spletno banko.

ZAGOTOVITE SI BANKO NA DLANI! Pristopite k Addiko Mobile!

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Obdelava vaših kontaktnih podatkov je potrebna za pripravo prilagojene ponudbe Addiko bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe. Banka bo vaše kontaktne podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih v druge namene ne bo uporabila. Upravljavec osebnih podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, Ljubljana. Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov obiščite https://www.addiko.si/varstvo-podatkov ali kontaktirajte Pooblaščenca za varstvo podatkov.

Addiko Bank Slovenija