Aktualno

 • 17. 10. 2019 – Oktobrska nagrajenka Letne nagradne igre je Sutlović Liljana. Nagrajenki iskreno čestitamo!
 • 20. 9. 2019 – Septembrski nagrajenec Letne nagradne igre je Žiga Černetič. Nagrajencu iskreno čestitamo!
 • 13. 9. 2019 – PSD2 – Direktva o plačilnih storitvah: novosti in spremembe.
 • V Addiko banki smo poenostavili in pohitrili sistem aktivacije vaše mobilne banke. Aktivacija je od sedaj avtomatska in mogoča 24 ur vse dni v letu.
 • 27. 8. 2019 – V Addiko banki smo poenostavili in pohitrili sistem aktivacije vaše mobilne banke. Aktivacija je od sedaj avtomatska in mogoča 24 ur vse dni v letu.
 • 14. 8. 2019 – Avgustovski nagrajenec Letne nagradne igre je Predrag Tasić. Nagrajencu iskreno čestitamo!
 • 15. 7. 2019 – Julijski nagrajenec Letne nagradne igre je Marcus Kralj. Nagrajencu iskreno čestitamo!
 • 4. 7. 2019 – Nagrajenci kviza ˝Poznavanje TV serij˝ so: Elma Čirkin, Nastja Zahrastnik, Aleš Šarkanj. Čestitke vsem!
 • 14. 6. 2019 – Junijski nagrajenci Letne nagradne igre so: Roman Arh, Andraž Slak in Stanislav Kogoj. Nagrajencem iskreno čestitamo!
 • 14. 5. 2019 – Druga nagrajenka Letne nagradne igre in dobitnica 250 EUR je Darinka Kojnik. Nagrajenki iskreno čestitamo!
 • 15. 4. 2019 – Prva nagrajenca Letne nagradne igre in s tem dobitnika Pony koles sta Janez Klančar in Vlado Kozel. Nagrajencema iskreno čestitamo!
 • 9. 11. 2018 – Odpiramo novo Express poslovalnico v Kočevju. Obiščite nas v Trgovskem parku Kočevje na Kolodvorski 6, vsak dan med 8-12 in 13-16.30 in soboto med 8-12. Vabljeni.
 • 27. 7. 2018 – Na gotovino vam ni potrebno več čakati! Vabimo vas, da nas obiščete v prenovljenih poslovalnicah Maribor Tabor (Mercator Center) in Murska Sobota (Kocljeva ulica), kjer ste lahko sam svoj bančnik.
 • 18.6.2018 – V sredo, 20. 6. 2018 bo Addiko Rdeča sreda!
 • 29.5.2018 – Oddelek Ekonomskih raziskav Addiko Skupine dobil še tri prestižne nagrade ‘FocusEconomics’
 • 28. 5. 2018 – Uvedli smo digitalno rešitev družbe Appian Applications, ki skrajšuje postopke kreditiranja in trgovanja za polovico
 • 22. 5. 2018 – Sanjate o dopustu? Podarimo 3.000 EUR za vaše sanjske počitnice.
 • 15. 5. 2018 – Nova uredba Varovanja osebnih podatkov

Z namenom zagotavljanja učinkovite komunikacije, boljše uporabniške izkušnje in vam prilagojene ponudbe produktov in storitev si na strani Varstvo podatkov preberite kakšne so spremembe, novosti in kaj morate storiti, da bo naša komunikacija potekala nemoteno.

 • 8. 5. 2018 –  Addiko Bank je partner  SEA STAR FESTIVALA  – UMAG – STELLA MARIS, HRVAŠKA, 24. – 27. MAJ

Zlagajte spomladanske rime z Addiko banko! Sodelujte v fb nagradnem natečaju in podarili vam bomo 2 vstopnici za Sea star festival.

Addiko banka je prejela prestižno nagrado Qudal, kot banka z najboljšo ponudbo za mlade.

Sporočilo za javnost – Evropski nadzorni organi potrošnike opozarjajo na tveganja, povezana z virtualnimi valutami.

Prihaja pomlad, čas za nov začetek, zato sodelujte v nagradni igri in si prenovite dom.

Če odprete mikro račun za 1 EUR ali sklenete poslovno kartico, vas lahko Mastercard odpelje v Pariz na ogled teniškega spekltakla Roland Garros.

Predramite vaš denar z akcijskim depozitom Addiko banke in obrestno mero 1,10 %.

Sklenite HIP kredit, Express kredit ali Kredit za poplačilo obveznosti do 28. 2. 2018 brez stroškov odobritve.

Preverite novo ponudbo za mikro podjetnike.

Cenjene stranke in poslovne partnerje obveščamo o novostih in spremembah, ki jih prinaša Direktiva o plačilnih storitvah na notranjem trgu (t. i. PSD2), in jo morajo države članice EU implementirati v nacionalne pravne rede do 13. januarja 2018.

Odbor za finančno stabilnost (OFS) je izdal opozorilo glede kupovanja, hrambe in vlaganja v virtualne valute. Pri tem uporabnike opozarja na tveganja, ki so jim izpostavljeni, če virtualne valute kupujejo, hranijo ali vanje vlagajo.

Organizirali smo novo, predpraznično nagradno igro, v kateri bomo podarili 3×1000 EUR in tako nagradili 3 srečneže. Nagradna igra poteka na spletni strani praznujemo.addiko.si, katere tematika je »3 dobri možje, tisoč prazničnih želja«. Trajanje nagradne igre je od. 6. 11. 2017 do 3. 12. 2017.

Po uspehu poslovalnice Addiko Bank express v BTC-ju, v Ljubljani, smo odprli podobno poslovalnico tudi v Krškem. Nova poslovalnica združuje elemente tradicionalne bančne poslovalnice ter nove, sodobne digitalne poslovalnice.

Zaradi odpiranja nove bo obstoječa Addiko poslovalnica v Brežicah v petek, 25. avgusta 2017 obratovala zadnji dan, in sicer do 12. ure.

Objavljena so letna poročila Addiko Bank d.d. za poslovno leto v SLO in ANG jeziku ter letno poročilo HYPO Alpe-Adria-Leasing v SLO jeziku.

Addiko banka je v torek zvečer, 30. maja 2017, na podelitvi na 22. Slovenski marketinški konferenci, v Portorožu, prejela nagrado za marketinško odličnost 2017 v kategoriji velikih podjetij, segmentu B2C.

Addiko banka je poslovno leto 2016 po šestih letih negativnega izida ponovno zaključila pozitivno in sicer s skoraj 13 mio EUR po obdavčitvi. Uspeh je bil dosežen na vseh poslovnih področjih, z enakimi rezultati pa se je začelo tudi letošnje leto.

V Addiko banki sledimo strategiji enostavnega in razumljivega bančništva ter neprestano sledimo sodobnim smernicam elektronskega poslovanja.

Med Velikonočnimi prazniki, plačilni sistem ne bo posloval.

Združenje bank Slovenije opozarja vse imetnike plačilnih in kreditnih kartic na posebno previdnost in pravilno uporabo ter nadvse skrbno ravnanje s podatki.

ZBS priporoča, da stranke bank in hranilnic pri uporabi plačilnih kartic dosledno upoštevate ter ravnate skladno s priporočenimi Temeljnimi pravili varne uporabe plačilnih kartic, saj se lahko s previdnim ter odgovornim ravnanjem izognete prevaram in morebitni škodi.

 

Arhiv

Aktualno 2016

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.