Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Pogosta vprašanja in odgovori

 

S svojim časom upravljajte učinkovito.

To vam omogoča spletna banka Addiko Ebank.

Spodaj odgovarjamo na vprašanja, vezana na spletno banko Addiko EBank. Podrobnejše informacije, vezane na delovanje Addiko EBank, lahko najdete v Navodilih za uporabo spletne banke Addiko EBank.

Kaj je strojni generator gesel?

Strojni generator gesel je posebna naprava v obliki kalkulatorja, ki služi generiranju enkratnih gesel (OTP). Ob vnosu PIN-a se na generatorju gesel prikaže koda, potrebna za varno prijavo v spletno ali mobilno banko.

Kaj je programski generator gesel?

Programski generator gesel je mobilna aplikacija, ki deluje na pametnih mobilnih telefonih ali tablicah ter služi generiranju enkratnih gesel (OTP). Ob vnosu PIN-a se na mobilni napravi prikaže koda, potrebna za varno prijavo v spletno ali mobilno banko.

Kako se prijavim v novo spletno banko?

Prijava v novo spletno banko je mogoča tako s strojnim kot s programskim generatorjem gesel. Več informacij o prijavi lahko najdete pod kategorijo »Pristop k spletni banki Addiko EBank«.

Zakaj je potrebno v novi spletni banki potrjevati transakcije?

Varnost je eden pomembnejših dejavnikov poslovanja spletne banke Addiko EBank. Zaradi navedenega je potrebno izvedbo nekaterih aktivnosti (plačil, naročil) v Addiko EBank dodatno potrditi s posebno varnostno kodo. Preko vnosa kode se vrši dodatno preverjanje istovetnosti uporabnika, kar zmanjšuje verjetnost zlorab spletne banke.

Kako potrdim transakcijo v novi spletni banki?

Potrjevanje transakcije je mogoče preko generatorja gesel ali SMS sporočila, ki ga uporabnik prejme na svoj mobilni telefon, pri čemer lahko v spletni banki preko kategorije »Nastavitve« poljubno izbere en ali drugi način potrjevanja.

Kako shranim svoje kontaktne podatke v novi spletni banki?

Kontaktne podatkev Addiko EBank je mogoče spreminjati preko strani »Nastavitve«, pri čemer pa je potrebno vnesene podatke (številka mobilnega telefona) potrditi s potrditveno kodo. V določenih primerih je vnos podatkov mogoč zgolj z obiskom v poslovalnici. Več informacij lahko najdete v Navodilih za uporabo spletne banke Addiko EBank.

Addiko gotovinski krediti po vaši meri že od 20 EUR na mesec!

Sklenete jih lahko tudi preko spleta na hipkredit.addiko.si

Izberite znesek in dobo, ki vam najbolj ustrezata!

Izračunajte svoj obrok!

Rabite dodatno gotovino za uresničitev vaših načrtov?

Izpolnite spletno vlogo za kredit in v le nekaj minutah dobite odgovor o tem, koliko kredita vam lahko ponudimo.

Želim izračunati svoj kredit!