Spodaj odgovarjamo na vprašanja, vezana na spletno banko Addiko EBank. Podrobnejše informacije, vezane na delovanje Addiko EBank, lahko najdete v Navodilih za uporabo spletne banke Addiko EBank.

Kaj je strojni generator gesel?

Strojni generator gesel je posebna naprava v obliki kalkulatorja, ki služi generiranju enkratnih gesel (OTP). Ob vnosu PIN-a se na generatorju gesel prikaže koda, potrebna za varno prijavo v spletno ali mobilno banko.

Kaj je programski generator gesel?

Programski generator gesel je mobilna aplikacija, ki deluje na pametnih mobilnih telefonih ali tablicah ter služi generiranju enkratnih gesel (OTP). Ob vnosu PIN-a se na mobilni napravi prikaže koda, potrebna za varno prijavo v spletno ali mobilno banko.

Kako se prijavim v novo spletno banko?

Prijava v novo spletno banko je mogoča tako s strojnim kot s programskim generatorjem gesel. Več informacij o prijavi lahko najdete pod kategorijo »Pristop k spletni banki Addiko EBank«.

Zakaj je potrebno v novi spletni banki potrjevati transakcije?

Varnost je eden pomembnejših dejavnikov poslovanja spletne banke Addiko EBank. Zaradi navedenega je potrebno izvedbo nekaterih aktivnosti (plačil, naročil) v Addiko EBank dodatno potrditi s posebno varnostno kodo. Preko vnosa kode se vrši dodatno preverjanje istovetnosti uporabnika, kar zmanjšuje verjetnost zlorab spletne banke.

Kako potrdim transakcijo v novi spletni banki?

Potrjevanje transakcije je mogoče preko generatorja gesel ali SMS sporočila, ki ga uporabnik prejme na svoj mobilni telefon, pri čemer lahko v spletni banki preko kategorije »Nastavitve« poljubno izbere en ali drugi način potrjevanja.

Kako shranim svoje kontaktne podatke v novi spletni banki?

Kontaktne podatkev Addiko EBank je mogoče spreminjati preko strani »Nastavitve«, pri čemer pa je potrebno vnesene podatke (številka mobilnega telefona) potrditi s potrditveno kodo. V določenih primerih je vnos podatkov mogoč zgolj z obiskom v poslovalnici. Več informacij lahko najdete v Navodilih za uporabo spletne banke Addiko EBank.

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Ne plačujte več provizije ob vsaki transakciji.

Plačujte enkratno mesečno nadomestilo.

Addiko paketi

Kredit je lahko enostaven.

Dali vam bomo jasna navodila o mesečnih obrokih.

Addiko kredit

Ni lahko izbrati pravega načina varčevanja.

Pomagamo vam izbrati primerno varčevanje za vas.

Addiko varčevanja

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.