Obvestila za stranke

3. 10. 2019 – Obvestilo za javnost ZBS: Pojav ponudb na Facebooku za najem lažnih kreditov preko spleta
13. 9. 2019 – PSD2 – Direktiva o plačilnih storitvah: novosti in spremembe.
5. 9. 2019 Cenjene stranke obveščamo, da bodo zaradi redne večje nadgradnje informacijskega sistema banke bodo v soboto, 14. 9. 2019, zaprte naslednje poslovalnice Addiko banke:
– Addiko Bank Express, BTC Ljubljana
– Poslovalnica Maribor Tabor
– Poslovalnica Ptuj
– Poslovalnica Krško
Poslovalnice bodo za vas ponovno odprte v ponedeljek, 16. 9. 2019.
Iskreno se opravičujemo zaradi morebitnih nevšečnosti in prosimo za razumevanje
27. 8. 2019  V Addiko banki smo poenostavili in pohitrili sistem aktivacije vaše mobilne banke. Aktivacija je od sedaj avtomatska in mogoča 24 ur vse dni v letu.
1. 4. 2019 Obveščamo vas, da se je s 31. 3. 2019 zaključilo obdobje za unovčenje točk Addiko kluba zbranih v preteklem obdobju. Vse neizkoriščene točke smo z današnjim dnem izbrisali. O novostih vas bomo obveščali.
14. 3. 2019 Obveščamo vas, da smo skladno z direktivno PSD2 in pripadajočimi regulatornimi tehničnimi standardi, v sodelovanju s podjetjem Bankart d.o.o. razvili testne vmesnike oz. API-je za ponudnike storitev (TPP).Tehnične specifikacije, testni portal za testiranje programske opreme in aplikacij vseh obveznih API-jev za nove plačilne storitveso vam na voljo na povezavi: https://openbanking-test.bankart.si/addiko.
7. 3. 2019 Obveščamo vas, da so težave, ki smo jih imeli z delovanjem informacijskega sistema banke v začetku tedna, v večini odpravljene.  Vzrok za težave je izključno interne narave, povezan z operativnim delovanjem IT sistemov banke, zato so vsa tveganja, povezana z zunanjimi varnostnimi dejavniki, ki bi lahko kakorkoli vplivali na zaupnost, pravilnost in celovitost podatkov banke in njenih strank, v celoti izvzeta.  Sredstva na transakcijskih računih strank banke so popolnoma varna. Trenutno intenzivno delamo na popolni vzpostavitvi delovanja celotnega sistema in nudenja vseh bančnih storitev našim strankam.  Spletna in mobilna banka trenutno delujeta nemoteno. Našim cenjenim strankam se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in prosimo za razumevanje.

6. 3. 2019  Obveščamo vas, da danes nadaljujemo z odpravljanjem težav pri delovanju spletne in mobilne banke. Sistemska napaka je odpravljena, izvajamo pa potrebne korake za vzpostavitev delovanja vseh sistemov.
Normalno delovanje bomo poskušali vzpostaviti v najkrajšem možnem času, do tedaj pa vas prosimo, da se v primeru konkretnih vprašanj ali nujnih potreb oglasite v vam najbližji poslovanici, kjer vam bomo poskušali pomagati.
Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

5. 3. 2019 Obveščamo vas, da prihaja občasno do težav pri delovanju spletne in mobilne banke, pri čemer obstaja tudi možnost prikaza neustreznih stanj na transakcijskih računih. Napako odpravljamo. Za nevšečnosti se vam opravičujemo.

6. 11. 2018 Od četrtka, 8. novembra, od 23. ure, do ponedeljka, 12. novembra, do 8. ure, bomo izvajali obsežnejše nadgradnje. Več informacij preberite tukaj.

 

 

27. 7. 2018 Na pobudo Uprave kriminalistične policije posredujemo obvestilo glede direktorskih prevar (CEO Frauds), ki si ga lahko preberete tukaj.

10. 7. 2018 Obveščamo vas, da bo Poslovalnica Tabor Maribor ponovno odprta v sredo, 25. 7. 2018. Bankomat in DNT na vhodu nakupovalnega centra obratujeta nemoteno. Hvala za razumevanje.

9. 7. 2018 Obveščamo vas, da bo zaradi posodobitev jutri, 10. 7. 2018, od 21. do 24.ure moteno delovanje spletne banke Addiko Ebank in mobilne banke Addiko Mobile. Hvala za razumevanje.

4. 7. 2018 Obveščamo vas, da bo zaradi posodobitev danes, 4.7.2018, od 22. do 23.ure prekinjeno, v petek, 06.07.2018, pa od 21. do 24. ure moteno delovanje spletne banke Addiko Ebank in mobilne banke Addiko Mobile. Hvala za razumevanje.

Virtualne valute – Opozorilo Evropskih nadzornih organov

PSD2 – Direktiva o plačilnih storitvah:

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.