Aplikacija Flik

Sodoben način takojšnjih plačil na daljavo, preko mobilne naprave.

Flik je najbolj preprost način za bančna nakazila med strankami različnih slovenskih bank – dostopen 24/7. Preprosto ga povežite s svojim bančnim računom in denar nakažite ali prejmite tudi zunaj delovnega časa banke.

Pošljite denar –  vse, kar potrebujete, je pametni telefon in prejemnikova telefonska številka ali e-naslov … In denar.

Prejmite denar – denar, ki vam ga bodo preko Flika nakazali drugi, bo na vašem računu v nekaj sekundah.  

Namestite aplikacijo na svojo mobilno napravo in si zagotovite izvajanje in prejemanje nakazil na daljavo!

PREDNOSTI aplikacije FLIK Pay:

Denar pošljite preko telefonske številke ali e-naslova – s Flikom lahko denar nakažete kontaktom iz svojega imenika ali z vpisom e-mail naslova prejemnika.
Račun aktivirate brez obiska banke – da ustvarite svoj Flik račun, potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančnega računa.

Denar bo na vašem računu v nekaj sekundah – denar, ki ga boste nakazali ali prejeli preko Flika, bo na bančnem računu v le nekaj sekundah. Idealno za situacije, ko ne morete počakati do naslednjega dne.

Deluje tudi zunaj delovnega časa bank – nakazila preko Flika so mogoča dan in noč, 24 ur, vse dni v letu.

Varen kot vaša mobilna banka – plačevanje s Flikom je tako varno, kot plačevanje preko mobilne ali spletne banke, saj Flik izpolnjuje varnostne standarde Banke Slovenije in evropske direktive PSD2 EU.
Dodatno se zavarujte z nastavitvijo limita – za večjo varnost omejite najvišji znesek posameznega plačila (največ 3.000 €) ali si nakazila začasno onemogočite. Vaše finance bodo s Flikom tako popolnoma v vaših rokah.

Registracija mobilne aplikacije FLIK Pay v 4 korakih:

Addiko Bank Slovenija