Addiko Bank Slovenija

Aplikacija Flik

Sodoben način takojšnjih plačil na daljavo, preko mobilne naprave.

Za nakazila prijateljem, plačila na blagajni in prek spleta!

Flik je najbolj preprost način za plačila in bančna nakazila med strankami različnih slovenskih bank – dostopen 24/7.

Preprosto ga povežite s svojim bančnim računom in denar nakažite ali prejmite tudi zunaj delovnega časa banke.

S flikom lahko preprosto tudi plačujete prek spleta ali na blagajni z mobilnim telefonom!

Addiko mobile banking

Flik vam omogoča plačevanje v trgovinah z mobilnim telefonom. Kako? Povsem preprosto!

Na blagajni odprite aplikacijo Flik ali mobilno denarnico (odvisno od vaše banke), izberite gumb “Plačaj” in poskenirajte QR kodo, izpisano na POS terminalu, ali zgolj prislonite telefon k POS terminalu. Za dokončanje nakupa le še potrdite plačilo in vaš nakup bo opravljen.

Nakupovanje bo postalo še lažje, saj boste lahko na vedno več prodajnih mestih nakupovali s Flikom. Trgovine, ki omogočajo to možnost plačevanja, boste hitro prepoznali po nalepki Flik. 

Addiko mobile banking

Plačujte prek mobilnega telefona kar s kavča

Če vam ni do tega, da bi se drenjali v trgovinah, lahko nakup s Flikom opravite tudi v spletnih trgovinah. Postopek je povsem preprost in hiter! 

V »košarici« trgovca izberite možnost plačila nakupa s Flikom in vpišite svoj Flik kontaktni podatek / alias (telefonska številka ali elektronski naslov). V aplikacijo Flik ali mobilno denarnico boste prejeli zahtevek za plačilo, ki ga s klikom potrdite. 

Nakupovanje je tako zdaj še bolj preprosto, hitro in brez zamudnega brskanja za gotovino ali  vnašanja kartičnih podatkov. 

Addiko mobile banking

Pošljite in prejmite denar

Vse, kar potrebujete je pametni telefon in prejemnikova telefonska številka ali e-naslov in … denar.

Denar, ki vam ga bodo preko flika nakazali drugi, bo na vašem računu v nekaj sekundah.  

Namestite aplikacijo na svojo mobilno napravo in si zagotovite izvajanje in prejemanje nakazil na daljavo!

PREDNOSTI aplikacije FLIK Pay:

Denar pošljite preko telefonske številke ali e-naslova – s Flikom lahko denar nakažete kontaktom iz svojega imenika ali z vpisom e-mail naslova prejemnika.
Račun aktivirate brez obiska banke – da ustvarite svoj Flik račun, potrebujete le pametni telefon, svojo davčno številko in številko bančnega računa.

Denar bo na vašem računu v nekaj sekundah – denar, ki ga boste nakazali ali prejeli preko Flika, bo na bančnem računu v le nekaj sekundah. Idealno za situacije, ko ne morete počakati do naslednjega dne.

Deluje tudi zunaj delovnega časa bank – nakazila preko Flika so mogoča dan in noč, 24 ur, vse dni v letu.

Varen kot vaša mobilna banka – plačevanje s Flikom je tako varno, kot plačevanje preko mobilne ali spletne banke, saj Flik izpolnjuje varnostne standarde Banke Slovenije in evropske direktive PSD2 EU.
Dodatno se zavarujte z nastavitvijo limita – za večjo varnost omejite najvišji znesek posameznega plačila (največ 3.000 €) ali si nakazila začasno onemogočite. Vaše finance bodo s Flikom tako popolnoma v vaših rokah.

Registracija mobilne aplikacije FLIK Pay v 4 korakih:

Flik registracija Addiko

Flik ostaja najbolj enostaven način za pošiljanje in prejemanje takojšnjih nakazil na daljavo in to 24/7 – brez nadomestila!

Greste na kosilo s sodelavci in razdelite račun, s prijatelji razdelite strošek rojstnodnevnega darila, otroku nakažete denar, ko se potepa po svetu in izgubi denarnico, … vse to in še več še vedno omogoča Flik.