Addiko donacije

Addiko banka je s svojimi poslovalnicami prisotna na celotnem slovenskem prostoru, zato negujemo povezave tako z lokalnim kot tudi s širšim družbenim okoljem. Svojo vpetost v družbo vzdržujemo z družbeno odgovornim ravnanjem na celotnem slovenskem trgu.

Na humanitarnem področju med drugim najbolj pomagamo socialno ogroženih družinam v Sloveniji ter prizadetim v naravnih nesrečah. V te aktivnosti vključujemo otroke, ki takšno pomoč najbolj potrebujejo. Zavedamo se, da je vse preveč otrok, ki nikdar ne doživijo sončne strani življenja, zato si želimo na njihove obraze privabiti nasmeh. Tako že vrsto let sredstva, sicer namenjena novoletnemu obdarovanju poslovnih partnerjev, doniramo otrokom iz socialno ogroženih družin. Pri tem največ sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Moste Polje. Že več let smo vključeni v njihov projekt Botrstvo.

Zaposleni v Addiko banki imamo veliko srce

V letu 2012 smo uvedli interni projekt (takrat še pod starim imenom naše banke) »HypoDAN – za dober namen«. Njegov namen je stopiti skupaj in narediti nekaj za sočloveka, ki potrebuje pomoč.

Na ta dan se prostovoljci, zaposleni Addiko banke, zberejo in v vnaprej izbranem centru, društvu oziroma humanitarni instituciji opralvjajo različna dela znotraj stavbe kot tudi njene ožje okolice (pleskanje, urejanje okolice, čiščenje,… ).

Se pa zaposleni vedno odzovemo tudi na naravne katastrofe in z različnimi donacijami prispevamo k lajšanju posledic le-teh (ob poplavah, žledu, itd).

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.