Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko Plačuj in varčuj

Oblika varčevanja, kjer lahko varčujete ob vsakem plačilu!

Hitro in enostavno v mobilni banki Addiko Mobile!

Plačujte in varčujte! Kako? Enostavno. Z varčevalnim računom Addiko Plačuj in varčuj ob vsakem plačilu v mobilni banki Addiko Mobile tudi varčujete!

Kaj je Plačuj in varčuj?

Oblika varčevanja pri plačilih računov ali položnic, kjer poleg plačila določite še, koliko boste privarčevali. Izbirate lahko med 3 načini varčevanja:

Ob izvedbi plačila, višjega od 1 EUR, s katerim koli plačilnim instrumentom (kartica, plačilni nalog, trajni nalog, SEPA direktna obremenitev,…), se znesek dejanskega plačila zaokroži navzgor na najbližje celo število. Razlika med zaokroženim zneskom in dejansko plačanim zneskom se prenese na varčevalni račun. Če je dejansko plačani znesek že celo število, se prenos na varčevanje ne izvede. 

Ob izvedbi plačila, višjega od 1 EUR, s katerim koli plačilnim instrumentom (kartica, plačilni nalog, trajni nalog, SEPA direktna obremenitev,…), se znesek dejanskega plačila zaokroži navzgor na najbližjih 5 EUR. Razlika med zaokroženim zneskom in dejansko plačanim zneskom se prenese na varčevalni račun. Če je dejansko plačani znesek večkratnik števila 5, se prenos na varčevanje ne izvede. 

Ob izvedbi plačila, višjega od 1 EUR, s katerim koli plačilnim instrumentom (kartica, plačilni nalog, trajni nalog, SEPA direktna obremenitev,…), se na varčevalni račun prenese 1 EUR. 

Prednosti:

  • hitra in enostavna sklenitev v mobilni banki Addiko Mobile z le nekaj dotiki
  • enostavno varčevanje ob vsakem plačilu s kartico, plačilnim nalogom, trajnim nalogom, SEPA direktno obremenitvijo, …
  • možna izbira ter prehajanje med različnimi oblikami varčevanja
  • s privarčevanimi sredstvi uporabnik prosto razpolaga

Kaj potrebujete za odprtje varčevalnega računa?

Izberite varčevanje, ki vam najbolj ustreza kar preko mobilnega telefona!

Addiko plačuj in varčuj slika

Želite več informacij? Izpolnite spodnja polja in poklicali vas bomo:

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.