K mobilni banki Addiko Mobile lahko pristopi uporabnik, ki že uporablja spletno banko Addiko Mobile oziroma na novo pristopa k obema storitvama hkrati. Dostop do mobilne aplikacije Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store in sicer na način, da uporabnik v iskalnik vpiše ključno besedo »Addiko Mobile Slovenija« ter izbere ustrezno aplikacijo.

V mobilno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko strojnega ali programskega generatorja gesel. Če se odločite za uporabo strojnega generatorja gesel, ga v nekaj dneh po oddaji vloge prevzamete v poslovalnici, kjer ste oddali vlogo.

 

Koristne informacije:

Če želite uporabljati programski generator gesel ter ste nov uporabnik Addiko Mobile, vam bomo po oddaji vloge v poslovalnici poslali na vaš mobilni telefon ter po pošti na vaš stalni naslov 2 ločeni aktivacijski kodi. Kodi vpišete v za to predvidena polja v mobilni aplikaciji Addiko Mobile na vašem mobilnem telefonu, s čimer aktivirate vaš programski generator gesel.

Če pa želite uporabljati programski generator gesel in ste že obstoječi uporabnik spletne banke Addiko Mobile, lahko vlogo za programski generator oddate preko spletne banke pod kategorijo »Naročila« / »Naročilo na programski generator gesel«. V tem primeru boste v nekaj dneh po oddaji vloge na vaš mobilni telefon ter v vaš elektronski predal v Addiko Mobile prejeli 2 ločeni aktivacijski kodi. Kodi vpišete v za to predvidena polja v mobilni aplikaciji Addiko Mobile na vašem mobilnem telefonu, s čimer aktivirate vaš programski generator gesel.

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Ne plačujte več provizije ob vsaki transakciji.

Plačujte enkratno mesečno nadomestilo.

Addiko paketi

Kredit je lahko enostaven.

Dali vam bomo jasna navodila o mesečnih obrokih.

Addiko kredit

Ni lahko izbrati pravega načina varčevanja.

Pomagamo vam izbrati primerno varčevanje za vas.

Addiko varčevanja

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.