K mobilni banki Addiko Mobile lahko pristopi uporabnik, ki že uporablja spletno banko Addiko Ebank oziroma na novo pristopa k obema storitvama hkrati. Dostop do mobilne aplikacije Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store in sicer na način, da v iskalnik vpišete ključno besedo »Addiko Mobile Slovenija« ter izberete ustrezno aplikacijo.

Za vstop v mobilno aplikacijo Addiko Mobile morate najprej aktivirati programski generator gesel.

 

Koristne informacije:

Če ste obstoječi uporabnik spletne banke Addiko Ebank, lahko vlogo za programski generator gesel oddate v rubriki »Nastavitve«/«Varnost«/«Naročilo programskega generatorja«. V tem primeru boste v nekaj dneh po oddaji naročila prejeli 2 ločeni aktivacijski gesli: prvo preko SMS sporočila na vaš mobilni telefon, drugo pa v vaš elektronski predal spletne banke Addiko Ebank.

Če na novo pristopate k spletni banki Addiko Ebank in hkrati želite uporabljati mobilno aplikacijo Addiko Mobile, je potrebno zahtevek za Addiko Ebank oddati v naši poslovalnici. Po oddaji vloge vam bomo posredovali 2 ločeni aktivacijski gesli: prvo preko SMS sporočila na vaš mobilni telefon, drugo pa po pošti na vaš stalni naslov.

Prejeti aktivacijski gesli tako obstoječi kot novi uporabniki Addiko Ebank vpišete v za to predvideni polji v mobilni aplikaciji Addiko Mobile, ki ste si jo pred tem naložili na vaš mobilni telefon. Tako aktivirate vaš programski generator gesel. V postopku aktivacije si določite tudi vašo osebno PIN kodo, ki jo boste v nadaljevanju uporabljali za vstop v Addiko Mobile in generiranje enkratnih gesel za vstop v spletno banko Addiko Ebank.

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Ne plačujte več provizije ob vsaki transakciji.

Plačujte enkratno mesečno nadomestilo.

Addiko paketi

Kredit je lahko enostaven.

Dali vam bomo jasna navodila o mesečnih obrokih.

Addiko kredit

Ni lahko izbrati pravega načina varčevanja.

Pomagamo vam izbrati primerno varčevanje za vas.

Addiko varčevanja

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.