Zaposleni

Skrb za naše zaposlene je zagotovo ena naših najpomembnejših vrednot. V časih težke gospodarske situacije je ta vrednota iz dneva v dan bolj pomembna. Močno se zavedamo, da so naši sodelavci temelj našega razvoja in uspeha.

V letu 2012 je naša banka prejela osnovni, v letošnjem letu pa tudi polni certifikat »Družini prijazno podjetje«. Ta certifikat formalno potrjuje naša dolgoletna prizadevanja na področju ustvarjanja dobrih pogojev za delo in zavedanja težavnosti usklajevanja družinskega življenja s službenimi obveznostmi.

Iskanje in izbor novih sodelavcev podpirajo jasno opredeljeni cilji posamezne organizacijske enote. Prednost dajemo internemu kadrovanju, pri katerem upoštevamo želje in ambicije zaposlenih ter posledično omogočamo karierni razvoj zaposlenih s prehodi z enega delovnega mesta na drugega.

Verjamemo v dejstvo, da lahko samo usposobljeni sodelavci sledijo potrebam, ki se kažejo na slovenskem finančnem trgu, zato skrbimo za neprestano in celovito strokovno izobraževanje svojih zaposlenih. Z omenjenimi potrebami po pridobivanju novih strokovnih znanj, kot tudi z razvojem kompetenc s področja osebnostnega razvoja, se srečujemo skozi vse leto, iz leta v leto pa vključimo v izobraževanje večje število sodelavcev.

 

Addiko Bank Slovenija