Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko banka – spoznajte nas!

Addiko banka je mlada, a prepoznavna blagovna znamka na slovenskem in tujih bančnih trgih

Usmerjeni smo k novim vrednotam: osredotočamo se na bistvo, zagotavljamo učinkovitost in poudarjamo enostavnost.

Raje malo stvari počnemo odlično, kot veliko stvari dobro. Zato ne nudimo vsega, temveč zgolj tiste storitve, ki strankam prinašajo večjo dodano vrednost.

Učinkoviti smo in energijo usmerjamo v reševanje nejasnosti in krajšanje čakalnih vrst. Strank ne obremenjujemo z zadevami, ki niso pomembne.

Komuniciramo enostavno in neposredno. Naše storitve so jasne in razumljive. To našim strankam prinaša konkretne prednosti: kakovost namesto količino, lažje sprejemanje finančnih odločitev, varno storitev in predano banko na njihovi strani.

To je tisto, za kar si v Addiko banki prizadevamo in kar lahko od nas pričakujete. Dobrodošli v svet jasnega, enostavnega in neposrednega bančništva.

Ključne države Addiko Bank AG

Addiko Bank AG je bančna mreža, ki ima ključne trge na Hrvaškem, v Sloveniji, Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni Gori pod skupno krovno družbo Addiko Bank AG, katere sedež je na Dunaju, Avstrija.
Ključno karakteristiko uspešne banke vidimo v gradnji vrednosti za stranke in osredotočenje na tisto, kar je res pomembno s stalnim izboljšanjem kakovosti storitev. To je srce naše strategije. Osredotočamo se na zagotavljanje straightforward storitev, ki izhajajo iz potreb strank. To pomeni, da se osredotočamo na pomembno, zagotavljamo učinkovitost in poudarjamo enostavnost. In za tem stoji blagovna znamka Addiko. Ves svoj trud in zavzetost usmerjamo v to, da postanemo odlični v tem, kar delamo in da zagotavljamo bančništvo na vseh točkah.

1. Kako se pravilno izgovori ime banke?

S črko A in ne »ei« – di-ko. Poudarek je na prvem zlogu, torej na črki A.

2. Kakšna je »zgodba« za imenom Addiko – zakaj smo ga izbrali in kaj pomeni/predstavlja?

Ime nima dobesednega pomena. Je posledica kombinacije najenostavnejše, pozitivne operacije aritmetike in skupnosti. Odločili smo se za unikatno ime, ki mu dajemo svoj pomen in osebnost: smo preudarni, optimistični in proaktivni.

Ime samo je seveda pomembno, saj označuje našo (novo) banko, vendar ni tako pomembno kot načela na osnovi katerih banka deluje. Osredotočamo se na pomembno, zagotavljamo učinkovitost in poudarjamo enostavno. Želimo, da naše ime predstavlja prav te vrline.

3. Telefonske številke in drugi kontakti banke.

Kontakte za stranke najdete na tej strani.

4. Profili banke na družbenih omrežjih.

Facebook: Addiko Bank Slovenija

Instagram: Addiko Bank Slovenija

YouTube: Addiko Bank Slovenija
LinkedIn: Addiko Bank Slovenija