Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Kreditni posredniki

Pravilno izvajanje posredniških poslov

Kreditni posredniki

Addiko Bank d. d. sodeluje s široko mrežo kreditnih posrednikov. Posredniki, ki opravljajo posle posredovanja za Addiko Bank d. d., se morajo identificirati z ustrezno pisno izjavo, s katero izkažejo in potrdijo, da opravljajo posle posredovanja za omenjeno družbo.

V okviru pooblastil, ki jih posredniki pridobijo na podlagi pogodbe, sklenjene z Addiko Bank d. d., smejo potencialnim strankam predstaviti in ponuditi storitve omenjene družbe in strankam pomagati pri pridobivanju dokumentacije, ki je potrebna za sklenitev kreditne pogodbe.

Nikakor posredniki niso upravičeni zahtevati ali sprejeti izpolnitve kakršnekoli denarne obveznosti (kot npr.: stroški odobritve, polog in podobno) potencialne stranke za račun Addiko Bank d. d., zato osebam, ki se izdajajo za posrednike Addiko Bank d. d., ne izročajte denarja (kljub temu da vam oseba izroči potrdilo – blagajniški prejemek o prejemu denarja)!

Seznam posrednikov, s katerimi sodeluje Addiko Bank d. d. se redno ažurira. Trenutno aktivni seznam najdete na spodnji povezavi:

Seznam aktivnih kreditnih posrednikov

Addiko gotovinski krediti po vaši meri že od 20 EUR na mesec!

Sklenete jih lahko tudi preko spleta na hipkredit.addiko.si

Izberite znesek in dobo, ki vam najbolj ustrezata!

Izračunajte svoj obrok!

Rabite dodatno gotovino za uresničitev vaših načrtov?

Izpolnite spletno vlogo za kredit in v le nekaj minutah dobite odgovor o tem, koliko kredita vam lahko ponudimo.

Želim izračunati svoj kredit!