Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Potrebujete dodatno gotovino?

Izračunajte si svoj mesečni obrok in
preverite ugodne pogoje Addiko kreditov.

ZANIMA ME

  • Krediti do 50.000 EUR z dobo odplačevanja do 7 let
  • Kredit prek spleta brez obiska banke do 10.000 EUR.
  • Kredit brez prenosa poslovanja tudi na spletu do 30.000 EUR.
  • Za zaposlene za določen čas do 15.000 EUR.
  • Že od 20 EUR na mesec.
Addiko - Potrebujete dodatno gotovino?
Addiko - Potrebujete dodatno gotovino?

Do gotovinskega kredita

HITRO

in enostavno!

Brez odvečne dokumentacije

Ste stranka Adddiko banke?

Sklenite hitri gotovinski kredit do 30.000 EUR
kar preko mobilne banke – 24/7!

Še nimate Addiko Mobile? Preverite, kako aktivirati mobilno banko Addiko Mobile, hitro in enostavno!

Imate kredit pri

drugi banki

in ga želite

POPLAČATI?

Osvežite svoje osebne finance in poplačajte obstoječe obveznosti!

  • znesek kredita do 50.000 EUR
  • doba odplačila do 7 let
  • možnost izplačila dela kredita v gotovini
  • hitra in enostavna odobritev

Želite kredit po vaši meri?

Izpolnite spodnja polja in
poklicali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.

Uresničite svoje želje in načrte z Addiko
gotovinskimi krediti!

Zagotovite si dodatno gotovino za:

ikona - kredit za prenovo doma

Prenovo
doma

ikona - kredit za nakup gospodinjskih aparatov

Nakup gospodinjskih
aparatov

ikona - kredit za hobi in prosti čas

Hobi

ikona - kredit za avto

Avto in
drugo opremo

ikona - kredit za nepredvidene stroške

Sezonske in druge
nepredvidene stroške

Addiko banka je drugačna banka

Preberite, kaj o nas menijo naše stranke

Q&A – Pogosta vprašanja in odgovori:

Seveda, po novem lahko stranke vseh bank sklenejo kredit do 10.000 EUR prek spleta – identifikacijo opravi poštar Pošte Slovenije na domačem naslovu. Pogodba se podpiše elektronsko na daljavo.

Hkrati lahko uporabnimi mobilne banke Addiko Mobile brez obiska banke oddajo vlogo za kredit do 30.00 EUR ali sklenejo mKredit do 15.000 EUR kar v mobilni aplikaciji.

Maksimalni znesek kredita v ponudbi Banke je 50.000 EUR, koliko kredita lahko največ dobi kreditojemalec, pa je odvisno od posamezne vrste kredita in s tem povezanih kreditnih pogojev ter njegove kreditne sposobnosti. Podrobnosti o naši kreditni ponudbi za obstoječe stranke preverite tukaj, nove stranke pa lahko sklenete do 30.000  EUR še ugodneje kar preko spleta – kliknite tukaj.

Maksimalna doba odplačevanja v ponudbi Banke je 84 mesecev.

Višina vsakokrat veljavnih stroškov kredita in obrestna mera sta po posamezni vrsti kredita objavljeni v Ceniku storitev in Aktu obrestnih mer na spletni strani ter v poslovalnicah Banke, odvisni sta od višine zneska kredita in dobe odplačevanja kredita.

Ob sklenitvi kredita se obračunajo stroški odobritve, stroški ocene rizika ter interkalarne obresti, vsi navedeni stroški se odštejejo od glavnice kredita, razlika pa je nakazana na vaš račun.

Maksimalna višina mesečnega obroka je tako kot pri znesku kredita odvisna od vaše kreditne sposobnosti. Na računu mora vsak mesec ostati najmanj znesek v višini zakonsko določene minimalne plače. V osnovo za izračun kreditne sposobnosti – mesečni dohodek se upošteva neto plača, nadomestilo za malico in prevoz, na letnem nivoju pa tudi dodatki kot so božičnica, regres in 13. plača.

Obseg dokumentacije, ki jo je potrebno predložiti za sklenitev kredita, je odvisen od vrste, višine in dobe odplačevanja kredita ter kreditnih pogojev. Za kredit do recimo 10.000 EUR potrebujete le osebni dokument in davčno številko ter izpolnjeno vlogo za odobritev kredita, pri določenih vrstah kredita pa se poleg navedenih osnovnih dokumentov predloži tudi izpolnjeno potrdilo delodajalca, plačilne liste/ZPIZ odrezki ter bančni izpiski. O dokumentaciji, ki jo je potrebno priskrbeti, ste seznanjeni s strani bančnega svetovalca v poslovalnici, klicnega centra ali po elektronski pošti, odvisno preko katerega prodajnega kanala želite skleniti kredit.

Seveda, v Addiko banki lahko dobite do 15.000 EUR Start kredita, tudi če ste zaposleni za določen čas.  Obdobje odplačevanja je 7 let. Sklenete pa ga lahko že od 18. leta dalje brez dodatnih zavarovanj ter brez porokov. Vlogo za kredit lahko oddate tudi preko spleta – preverite tukaj in izračunajte si svoj obrok!

V naši Banki lahko pod določenimi pogoji sklenejo kredit tudi tuji državljani. Osnovna pogoja sta stalno ali začasno bivališče v Republiki Sloveniji za obdobje vsaj 6 mesecev ter sklenjena pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas pri slovenskem delodajalcu (ali upokojenec, ki prejema slovensko pokojnino).

Minimalni mesečni obrok je 20 EUR.

Kredit se lahko predčasno odplača.

Vprašajte nas!

Pokličite na telefonsko številko klicnega
centra Addiko banke:

+386 (0)1 5804 228

ali pošljite vprašanje na e-naslov:
svetovalci.si@addiko.com
vsak delavnik med 8.00 in 16.00 uro

Skupaj bomo našli najustreznejšo rešitev za
vas, hitro in enostavno.