Oglasite se v eni od poslovalnic Addiko banke ter izpolnite obrazec za pristop k spletni banki Addiko Ebank. Vstop v spletno banko Addiko EBank je mogoč preko naslova https://ebank.addiko.si, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo.

V spletno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko strojnega ali programskega generatorja gesel. Če se odločite za uporabo strojnega generatorja gesel, ga v nekaj dneh po oddaji vloge prevzamete v poslovalnici, kjer ste oddali vlogo.

Koristne informacije:

Če pa boste uporabljali programski generator gesel, vam bomo po oddaji vloge na vaš e-poštni naslov poslali Uporabniško ime in Aktivacijsko geslo. Prejeta podatka vpišete v za to predvideni polji v mobilni aplikaciji Addiko Mobile, ki ste si jo pred tem naložili na vaš mobilni telefon. Dostop do Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store, v iskalnik se vpiše naziv »Addiko Mobile Slovenija«. Tekom postopka aktivacije vnesete v mobilno napravo tudi Enkratno geslo, ki ga banka pošlje preko SMS sporočila ter določite svojo osebno PIN kodo.

Delovanje programskega generatorja gesel je identično delovanju strojnega generatorja gesel, le da se enkratno geslo generira v mobilni aplikaciji Addiko Mobile tako, da v osnovnem meniju izberete možnost »Geslo za spletno banko« in vnesete PIN kodo, ki ste jo določili tekom postopka aktivacije.

Addiko gotovinski krediti po vaši meri že od 20 EUR na mesec!

Sklenete jih lahko tudi preko spleta na hipkredit.addiko.si

Izberite znesek in dobo, ki vam najbolj ustrezata!

Izračunajte svoj obrok!

Gotovinski krediti za nove začetke od 500 do 40.000 EUR za stranke vseh bank!

Poiščite rešitev, ki vam najbolj ustreza!

Preverite ponudbo in naročite se na klic svetovalca!

Addiko Bank Slovenija