Oglasite se v eni od poslovalnic Addiko banke ter izpolnite obrazec za pristop k spletni banki Addiko Ebank. Vstop v spletno banko Addiko EBank je mogoč preko naslova https://ebank.addiko.si, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo.

V spletno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko strojnega ali programskega generatorja gesel. Če se odločite za uporabo strojnega generatorja gesel, ga v nekaj dneh po oddaji vloge prevzamete v poslovalnici, kjer ste oddali vlogo.

Koristne informacije:

Če pa boste uporabljali programski generator gesel, vam bomo po oddaji vloge na vaš e-poštni naslov poslali Uporabniško ime in Aktivacijsko geslo. Prejeta podatka vpišete v za to predvideni polji v mobilni aplikaciji Addiko Mobile, ki ste si jo pred tem naložili na vaš mobilni telefon. Dostop do Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store, v iskalnik se vpiše naziv »Addiko Mobile Slovenija«. Tekom postopka aktivacije vnesete v mobilno napravo tudi Enkratno geslo, ki ga banka pošlje preko SMS sporočila ter določite svojo osebno PIN kodo.

Delovanje programskega generatorja gesel je identično delovanju strojnega generatorja gesel, le da se enkratno geslo generira v mobilni aplikaciji Addiko Mobile tako, da v osnovnem meniju izberete možnost »Geslo za spletno banko« in vnesete PIN kodo, ki ste jo določili tekom postopka aktivacije.

Je bila ta informacija za vas koristna?

Da
Ne

Ne plačujte več provizije ob vsaki transakciji.

Plačujte enkratno mesečno nadomestilo.

Addiko paketi

Kredit je lahko enostaven.

Dali vam bomo jasna navodila o mesečnih obrokih.

Addiko kredit

Ni lahko izbrati pravega načina varčevanja.

Pomagamo vam izbrati primerno varčevanje za vas.

Addiko varčevanja

Addiko Bank Slovenija