Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Aktualno 2021

Arhiv aktualnih obvestil leta 2021

Aktualno 2021

30. 12. 2021 – Dobili smo zmagovalce Addiko nagradnega kviza ”Narava in družba”, in sicer so osvojili: 1. mesto – Nace Jalšovec, Velenje, 2. mesto: Blaž Hafner, Hrastnik, 3. mesto: Saša Jerkovič, Ljubljana. Zmagovalcem iskreno čestitamo!

23. 12. 2021 – Ne spreglejte! Predpraznični delovni čas Addiko banke: vse poslovalnice Addiko banke bodo v petek, 24. decembra, in v petek, 31. decembra, odprte le do 12. ure. Želimo vam prijetne praznike in vse dobro v letu 2022!

21. 7. 2021 – Reforma referenčnih vrednosti IBOR 

29. 3. 2021 – Obvestila in priporočila vezana na ukrepe za preprečevanje širjenja Covid-19 med 1. in 11. 4. 2021.

3. 3. 2021 – Addiko banka bo v prihodnjih dneh v skladu z Zakonom o plačilnih storitvah, storitvah izdajanja elektronskega denarja in plačilnih sistemih za še večjo varnost vaših financ in še dodatno zmanjšanje možnosti zlorab izvedla nadgradnjo mobilne banke Addiko Mobile. Nova verzija bo imela dodano funkcionalnost, ki bo delovala podobno kot protivirusna zaščita in bo pred zlonamernimi napadi varovala aplikacijo in uporabnika. Nova mobilna banka bo zbirala in obdelovala nekatere nove podatke o vaši mobilni napravi, kot na primer podatke o tem, ali je bila naprava odklenjena (angl. Jailbreak/Root), se v njej nahaja zlonamerna programska oprema ter osnovne tehnične podatke o napravi, ki nam bodo povedali, ali je vaša naprava varna ter da delovanje aplikacije Addiko Mobile ni varnostno ogroženo. V ta namen Addiko banka nikoli ne bo zbirala podatkov o lokaciji naprave, vaših kontaktov, fotografij, videoposnetkov ali podobnih vsebin oziroma vaših pogovorov, zato bo vaša zasebnost v odnosu do banke v celoti zaščitena. Obdelava teh podatkov je obvezna za uporabo Addiko Mobile in programskega generatorja za vstop v Addiko EBank. Več informacij o obdelavi osebnih podatkov v ta namen najdete na https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/informacije-o-obdelavi-podatkov-za-addiko-mobile. Vabimo vas tudi k ogledu Priporočil za varno internetno poslovanje, ki jih najdete na povezavi https://www.addiko.si/varnost-internetnega-poslovanja/.

31. 12. 2020 – s 1. 1. 2021 vstopijo v veljavo nova pravila pri avtentikaciji (potrjevanju/avtoriziranju) transakcij pri spletnih trgovcih. Več podrobnosti o spremembah, ustrezna navodila in povezave najdete na naši spletni strani https://www.addiko.si/obcani/kartice/varna-uporaba-kartic/ .