V Addiko banki podpiramo urbano kulturo, naši partnerji so:

Kurzschluss festival 2019

Addiko banka je podpornik različnih priljubljenih glasbenih dogodkov in festivalov. Festival Kurzschluss spremljamo kot sponzor že 2. leto zapored. V okviru sponzorstva ponujamo našim strankam, sledilcem na družbenih omrežjih in širši javnosti različne možnosti prisotnosti na dogodku. Spremljajte objave na družbenih omrežjih Addiko banke in sodelujte v nagradnih vprašanjih na naši facebook strani Addiko Slovenija in osvojite vstopnice za Kurzschluss dogodke v decembru, in sicer:

  • 1x 2 vstopnici za Kurzschluss – Bajaga & Inštruktorji,
  • 1 x 2 vstopnici za Kurzschluss – Umek,
  • 1 x 2 vstopnici za Kurzschluss – Glitterbox W Roger Sanchez & More,
  • 1 x 2 vstopnici za Kurzschluss – Senidah.

Pravila in pogoji nagradne igre: Osvoji vstopnice za Kurzschluss

POZOR! Do konca decembra organiziramo skupaj z Mastercard Slovenija veliko Glasbeno nagradno igro, kjer je glavna nagrada aranžma v London za 2 osebi na ogled podelitve The BRIT Awards 2020! Na dogodkih Kurzschluss poiščite Addiko promotorke in sodelujte v nagradni igri in si zagotovite še praktično darilce! Sodelujete tudi preko spleta, na povezavi: https://addiko.si/glasbena-nagradna-igra/.

Kino Šiška – Pokrovitelj sezone 2019 / 2020

Tudi letos Addiko banka podpira uspešno zgodbo, ki jo v slovenskem in mednarodnem okolju piše Kino Šiška. Kino Šiška je v slovenskem prostoru prepoznaven po svoji drugačnosti, drugačna od ostalih bank pa je tudi Addiko banka. Zato z veseljem nadaljujemo naše sodelovanje in finančno podpiramo že 10. pestro sezono na zdaj že kultnem naslovu v Šiški.

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.