Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko sponzorstva

V Addiko banki podpiramo urbano kulturo, naši partnerji so:

Kino Šiška – Pokrovitelj sezone 2020 / 2021

V Addiko banki verjamemo, da je kultura pomemben gradnik naše družbe! Zato smo že tretje leto zapored partner Kina Šiška, s katerim bomo sodelovanje nadaljevali tudi v »novi realnosti« – v 11. programski sezoni.

Kino Šiška je osrednji center sodobne glasbe, uprizoritvenih in vizualnih umetnosti, v slovenskem in mednarodnem prostoru pa je prepoznaven po svoji drugačnosti – od ostalih bank pa je drugačna tudi Addiko banka, zato se že veselimo novih kulturno umetniških in drugačnih zgodb, ki jih bomo napisali skupaj!

Woop! TRAMPOLIN PARK in Woop! KARTING

Addiko banka podpira ambiciozne investicije in projekte, ki odražajo in spodbujajo urbano kulturo ter aktivne prostočasne dejavnosti. Zato je partnerstvo z Woop! – om enostavno in neposredno. V Addiko banki so stranke vedno v centru pozornosti, zato smo tudi v okviru tega partnerstva najprej pomislili nanje in pripravili promocijo Addiko – Mastercard® torek, v okviru katere lahko imetniki Addiko kartic Mastercard® in Maestro®  vsak torek, od 2. junija do 2. decembra 2020, koristijo kar 20 % popust pri nakupu:

Popust ni združljiv z ostalimi ugodnostmi in akcijami in ga je mogoče koristiti vsak torek do 2. 12. 2020. Popust se obračuna na recepciji pri plačilu s kartico. Preverite na: https://woop.fun/