V Addiko banki podpiramo urbano kulturo, naši partnerji so:

Kino Šiška – Pokrovitelj sezone 2019 / 2020

Tudi letos Addiko banka podpira uspešno zgodbo, ki jo v slovenskem in mednarodnem okolju piše Kino Šiška. Kino Šiška je v slovenskem prostoru prepoznaven po svoji drugačnosti, drugačna od ostalih bank pa je tudi Addiko banka. Zato z veseljem nadaljujemo naše sodelovanje in finančno podpiramo že 10. pestro sezono na zdaj že kultnem naslovu v Šiški.

Woop! TRAMPOLIN PARK in Woop! KARTING

Addiko banka podpira ambiciozne investicije in projekte, ki odražajo in spodbujajo urbano kulturo ter aktivne prostočasne dejavnosti. Zato je partnerstvo z Woop! – om enostavno in neposredno. V Addiko banki so stranke vedno v centru pozornosti, zato smo tudi v okviru tega partnerstva najprej pomislili nanje in pripravili promocijo Addiko – Mastercard® torek, v okviru katere lahko imetniki Addiko kartic Mastercard® in Maestro®  vsak torek, od 2. junija do 2. decembra 2020, koristijo kar 20 % popust pri nakupu:

Popust ni združljiv z ostalimi ugodnostmi in akcijami in ga je mogoče koristiti vsak torek do 2. 12. 2020. Popust se obračuna na recepciji pri plačilu s kartico. Preverite na: https://woop.fun/

Addiko Bank Slovenija