Addiko Bank Slovenija

Aktualno 2017

Odbor za finančno stabilnost (OFS) je izdal opozorilo glede kupovanja, hrambe in vlaganja v virtualne valute. Pri tem uporabnike opozarja na tveganja, ki so jim izpostavljeni, če virtualne valute kupujejo, hranijo ali vanje vlagajo.

Organizirali smo novo, predpraznično nagradno igro, v kateri bomo podarili 3×1000 EUR in tako nagradili 3 srečneže. Nagradna igra poteka na spletni strani praznujemo.addiko.si, katere tematika je »3 dobri možje, tisoč prazničnih želja«. Trajanje nagradne igre je od. 6. 11. 2017 do 3. 12. 2017.

Po uspehu poslovalnice Addiko Bank express v BTC-ju, v Ljubljani, smo odprli podobno poslovalnico tudi v Krškem. Nova poslovalnica združuje elemente tradicionalne bančne poslovalnice ter nove, sodobne digitalne poslovalnice.

Zaradi odpiranja nove bo obstoječa Addiko poslovalnica v Brežicah v petek, 25. avgusta 2017 obratovala zadnji dan, in sicer do 12. ure.

Objavljena so letna poročila Addiko Bank d.d. za poslovno leto v SLO in ANG jeziku ter letno poročilo HYPO Alpe-Adria-Leasing v SLO jeziku.

Addiko banka je v torek zvečer, 30. maja 2017, na podelitvi na 22. Slovenski marketinški konferenci, v Portorožu, prejela nagrado za marketinško odličnost 2017 v kategoriji velikih podjetij, segmentu B2C.

Addiko banka je poslovno leto 2016 po šestih letih negativnega izida ponovno zaključila pozitivno in sicer s skoraj 13 mio EUR po obdavčitvi. Uspeh je bil dosežen na vseh poslovnih področjih, z enakimi rezultati pa se je začelo tudi letošnje leto.

V Addiko banki sledimo strategiji enostavnega in razumljivega bančništva ter neprestano sledimo sodobnim smernicam elektronskega poslovanja.

Med Velikonočnimi prazniki, plačilni sistem ne bo posloval.

Združenje bank Slovenije opozarja vse imetnike plačilnih in kreditnih kartic na posebno previdnost in pravilno uporabo ter nadvse skrbno ravnanje s podatki.

ZBS priporoča, da stranke bank in hranilnic pri uporabi plačilnih kartic dosledno upoštevate ter ravnate skladno s priporočenimi Temeljnimi pravili varne uporabe plačilnih kartic, saj se lahko s previdnim ter odgovornim ravnanjem izognete prevaram in morebitni škodi.