Spoštovani!

S ponovno uvedbo poostrenih razmer in sistemskih ukrepov vlade RS za zamejitev širjenja virusa smo tudi v Addiko banki spremenili ukrepe ob obisku naših poslovalnic med 1. in 11. aprilom.

PROSIMO, DA OB OBISKU POSLOVALNICE UPOŠTEVATE SLEDEČE:

  • V poslovalnico prihajajte za opravljanje nujnih bančnih storitev in samo, če ste zdravi (nimate vročine oziroma ne kažete znakov obolenja).
  • V poslovalnico vstopajte posamično.
  • Ob vstopu, prosimo, razkužite roke z razkužilom, ki se nahaja v neposredni bližini vhoda, in dosledno upoštevajte higieno kašlja.
  • Spoštujte varnostno razdaljo med strankami in zaposlenimi – minimalno 1,5 m.
  • Uporaba zaščitne maske je obvezna. (Lahko se zgodi, da boste morali na zahtevo bančnega uslužbenca začasno odstraniti obrazno zaščito zaradi identifikacije).

POMEMBNO! Za opravljanje vseh bančnih storitev so vam na voljo tudi bankomati, ki so redno preskrbljeni z gotovino, ter digitalni kanali – spletna in mobilna banka, kjer lahko opravljate nakazila, plačila računov in položnic, sklepate depozite in limite ter druge bančne storitve. V Addiko banki lahko na daljavo – kar preko spleta – oddate tudi vlogo za kredit do 30.000 EUR! Preverite na hipkredit.addiko.si!

DELOVNI ČAS POSLOVALNIC:

  • Poslovalnica Stekleni dvor Ljubljana (Dunajska 117) do 30. 4. 2021 posluje po spremenjenem delovnem času, od 8. do 12. ure in od 13. do 16.30 ure. Dostop do sefov je možen vsak delovni dan med 9. in 12. uro.

Ostale Addiko poslovalnice so odprte vsak delovnik, od ponedeljka do petka, od 8. do 12. ure in od 13. do 16.30. ure. Poslovalnica Addiko Bank Express BTC je odprta od ponedeljka do petka, od 9. do 17. ure.

Ob sobotah ostajajo poslovalnice zaprte.

Kako poslovati z banko na daljavo? Nekaj priporočil:

Addiko Bank Slovenija