Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Kredit za prenovo doma in vrta

Hiter in enostaven kredit za prenovo doma ali urejanje vrta!

Ne čakajte s prenovo doma!

S kreditnim kalkulatorjem v le nekaj korakih do novih gospodinjskih aparatov ali pohištva.

Addiko kredit za prenovo dom in vrta
Addiko kredit za vrt

Si želite novo kuhinjo, osvežitev doma z novo fasado, prenovo kopalnice ali novo pohištvo in modernejše gospodinjske aparate? Ste si zamislili novo vrtno garnituro ali visoke grede?

Če imate voljo in vizijo, ne odlašajte in svoj projekt uresničite že danes. Ne glede na to, ali je želena sprememba velika ali majhna, si morate zastaviti prava vprašanja in izbrati primeren način financiranja. Za dodatno finančno spodbudo, ki jo potrebujete pri uresničevanju svojih načrtov, je Addiko gotovinski kredit prava rešitev.  Ko se odločite, kateri del vašega doma želite prenoviti, sledite nasvetom, da bo ureditev kar se da preprosta:

Določite, kakšno stopnjo prenove želite v svojem domu
Ali želite manjšo spremembo, kot je nakup novega pohištva, pleskanje sten v sobi, nekaj kosov bele tehnike ali pa večjo spremembo, kot je podiranje sten, sprememba razporeditve doma, menjava talnih oblog, popolna menjava kuhinje, kuhinjskih aparatov in kuhinjskih elementov.

Določite okvirni proračun
V predračun vključite ceno pohištva in gospodinjskih aparatov, potrebnega materiala (glede na cene v specializiranih prodajalnah), stroške dela obrtnika ali gradbenega podjetja, velikost prostora, nikoli pa ne pozabite dodati določen znesek za nepredvidene stroške, ki se vedno zgodijo nenačrtovano.

Mesečni obrok določite sami glede na svoje zmožnosti
Primerjajte svoje prihodke in odhodke z okvirnim proračunom ter s pomočjo Addiko kreditnega kalkulatorja izračunajte mesečni obrok, ki bo s fiksno obrestno mero ostal nespremenjen skozi celotno obdobje odplačevanja kredita. Z Addiko gotovinskim kreditom lahko hitro in enostavno ter brez skrbi pridete do svojega sanjskega doma ali vrta.

Addiko obročna kartica Mastercard® 1 leto brez članarine

Vsaka prenova doma ko tudi vrtnarski projekt prinaša dodatne stroške, zato lahko ob sklenitvi kredita pridobite Addiko obročno kartico Mastercard BREZ ČLANARINE za obdobje 1 leta.

Plačila in nakupe v gradbenih trgovinah ter vrtnarijah in trgovinah s pohištvom lahko z vašo Addiko obročno kartico Mastercard tako na blagajni kot na spletu razdelite na do 60 obrokov. Hitro in enostavno, brez dodatne dokumentacije sami izberete število obrokov kar prek sporočila SMS. Na obroke lahko razdelite tudi dvige na bankomatih – in poskrbite za sprotne stroške.

Preverite pa tudi ekskluzivne ugodnosti, ki jih prinaša uporaba Addiko kartic Mastercard.

Addiko obročna kartica Mastercard

Vaša najboljša izbira za hitre kredite

Hitri gotovinski krediti za vse, ki potrebujete dodatno finančno spodbudo. Oddajte vlogo za kredit kar prek spleta v samo 3 korakih – na glede na to, kje se potepate!

ikona - krediti 24/7

Dostopni smo vam 24/7.

Addiko_stopwatch_icon_white

Odgovor o odobritvi v 15 minutah. Izplačilo kredita v pol ure.

Addiko ikona svetovni splet3

Najhitrejša pot do gotovine.