Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Kredit za potovanja

Hitri kredit za sanjsko potovanje

Pot do kredita naj bo hitra in enostavna, potovanje pa naj traja čim dlje!

Kredit za potovanje

Kot specialist za hitre kredite prepoznavamo specifične potrebe svojih strank in jim prilagajamo svojo ponudbo. Če potrebujete dodatno finančno spodbudo pri načrtovanju svojih potovanj, so Addiko gotovinski krediti prava rešitev!

Ne glede na to, ali ste stranke Addiko banke, mladi, zaposleni za določen ali nedoločen čas, upokojenci, v Addiko banki poskrbimo, da boste vaš dopust, počitnice, potovanje organizirali po svoji meri in preživeli karseda brez finančnih skrbi!

Addiko nasveti za dopust - Oskarsvetuje

Addiko obročna kartica Mastercard® 1 leto brez članarine

Ob sklenitvi kredita lahko pridobite Addiko obročno kartico Mastercard  – BREZ ČLANARINE za obdobje 1 leta!

Z Addiko obročno kartico Mastercard lahko plačilo stroškov svojega potovanja (nakup letalskih vozovnic, plačilo turističnega aranžmaja, najem avtomobila, plačilo nastanitve … ) razdelite na do 60 obrokov. Hitro in enostavno, brez dodatne dokumentacije sami izberete število obrokov kar prek sporočila SMS. Na obroke lahko razdelite tudi dvige na bankomatih – in poskrbite za nemoteno potepanje in sprotne stroške na potovanju.

Preverite tudi ekskluzivne ugodnosti, ki jih prinaša uporaba Addiko kartic Mastercard.

Addiko obročna kartica Mastercard

Vaša najboljša izbira za hitre kredite

Hitri gotovinski krediti za vse, ki potrebujete dodatno finančno spodbudo. Oddajte vlogo za kredit kar prek spleta v samo 3 korakih – na glede na to, kje se potepate!

ikona - krediti 24/7

Dostopni smo vam 24/7.

Addiko_stopwatch_icon_white

Odgovor o odobritvi v 15 minutah. Izplačilo kredita v pol ure.

Addiko ikona svetovni splet3

Najhitrejša pot do gotovine.

Želite več informacij? Izpolnite spodnja polja in poklicali vas bomo:

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.