Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko poslovne kartice Mastercard

Addiko poslovne kartice Mastercard za vse vaše potrebe in želje!

Poslovna kartica omogoča enostavno plačevanje blaga in storitev ter brezgotovinsko razpolaganje z lastnimi sredstvi doma in v tujini. Namenjena je podjetnikom, zasebnikom, direktorjem, zakonitim zastopnikom ter drugim pooblaščenim osebam.

Poslovna kartica Mastercard je kartica z odloženim plačilom, veljavna v Sloveniji in v tujini, namenjena plačevanju službenih izdatkov. Kartico odlikuje njena izjemna kakovost storitev, varnost in prepoznavnost.

Addiko 24-7-365

Pošljite povpraševanje za Addiko  kartico  Mastercard kadarkoli in kjerkoli

Addiko Hitrost

Odgovor boste prejeli v najkrajšem možnem času, tudi če nimate računa v Addiko banki

Addiko kartice - izberite datum plačila

 Odlog plačila pri uporabi poslovne kartice, ki izhaja iz dogovorjenega mesečnega limita 

Addiko obročna kartica Mastercard

Enostavni in varni nakupi nakupi z Addiko karticami Mastercard®!

Za stranke vseh bank.

 

Sami določite DAN PLAČILA porabe: 8., 18. ali 28. dan v mesecu!

Želite kartico? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.