Addiko Bank Slovenija

Selitev poslovalnice

Addiko poslovalnica se je iz Brežic preselila v Qlandio Krško

 

V Addiko banki stopamo po novi poti, ki sledi poslovni filozofiji jasnega, enostavnega in neposrednega, »straightforward« bančništva. Ključen cilj nove strategije je, da strankam ponudimo kakovost pred količino, storitve, ki jih dejansko potrebujejo, enostavno in hitro bančno poslovanje kot posledico zmanjšanega obsega birokracije ter zanesljivejše in optimizirane storitve.

Naredili smo že nekaj korakov, ki vodijo k optimizaciji poslovanja. Z dodajanjem novih prodajnih kanalov se strankam približujemo tudi na daljavo oziroma na drugačne načine. Zato smo v ponedeljek, 28. avgusta 2017, odpirli novo Addiko poslovalnico v nakupovalnem centru Qlandia Krško, Cesta krških žrtev 141, Krško. Poimenovali smo jo Addiko Bank express.

Stranke bodo do poslovalnice dostopale lažje in hitreje. Qlandia nudi obiskovalcem brezplačna parkirišča, poleg tega pa stranke ob obisku banke lahko opravijo še ostale obveznosti na enem mestu. Poslovni čas poslovalnice je od ponedeljka do petka, med 8. in 12. uro ter med 13. in 16.30 uro, ob sobotah pa med 9. in 12. uro. Pametni bankomat je strankam na voljo od ponedeljka do sobote, med 8. in 20. uro, v nedeljo pa med 7.30 in 13. uro.

Videz poslovalnice odstopa od povprečja in sledi tovrstni poslovalnici Addiko Bank express v BTC-ju, v Ljubljani. Združuje elemente tradicionalne bančne poslovalnice ter nove, sodobne digitalne poslovalnice. Stranke, fizične osebe, lahko v novi poslovalnici opravijo vse storitve kot v ostalih poslovalnicah, v »digitalnem« delu poslovalnice pa najbolj pogosto uporabljene storitve opravijo kar same. Tako lahko npr. sklenete HIP kredit do višine 7.000,00 EUR ali Express kredit do višine 35.000,00 EUR, v nekaj minutah pa že razpolagate z gotovino do višine 7.000 EUR. Na t.i. pametnem bankomatu  lahko opravite hitre transakcije (dvig denarja iz naslova sklenitve kredita ali iz računa do 7.000 EUR, plačilo do 30 računov naenkrat s takojšnjim prenosom plačila, avtomatski polog denarja na transakcijski račun,..). Pametni bankomat lahko koristijo tudi podjetniki za gotovinske pologe. Prednost tega bankomata je, da je polog na računu stranke poknjižen takoj. Strankam so na voljo v pomoč tudi svetovalci, ki jim pomagajo pri sklenitvi storitev oziroma jim odgovarjajo na morebitna vprašanja.

Zaradi odprtja nove je Addiko poslovalnica v Brežicah v petek, 25. avgusta 2017, obratovala zadnji dan, in sicer do 12. ure. Posledično je na tej lokaciji s tem dnem prenehal delovati tudi bankomat in DNT, dva bankomata in t. i. pametni bankomat so na voljo tudi v Krškem.

Celotno poslovanje iz te poslovalnice je z 28. avgustom 2017 preneseno v novo Addiko poslovalnico v Qlandii Krško, Cesta krških žrtev 141, Krško. Prenos poslovanja je bil izveden za stranke nemoteno, od tega dne vam je na voljo v poslovalnici v Qlandii Krško bančna svetovalka:

Prepričani smo, da bomo vsem našim strankam nudili bančne storitve na enaki oziroma še višji kakovostni ravni kot do sedaj in da bomo z novostmi v poslovanju dosegli najvišje svetovne poslovne standarde.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vas pričakujemo v Addiko Bank express v Qlandii Krško.