Addiko Bank Slovenija

Addiko banka in Mastercard delita nagrade

Septembrski nakupi z vašo Addiko kartico Mastercard se splačajo!

Addiko banka in Mastercard® nagrajujeta poletne nakupe z Addiko debetnimi karticami!

Plačevanje z gotovino je mimo! Dvigovanje gotovine na bankomatih je nepotrebno, hkrati pa rokovanje z gotovino v luči preprečevanja širjenja korona virusa ni priporočljivo.

Varno in enostavno plačujte brezstično ali na spletu z Addiko debetno kartico Mastercard® ali uporabljajte svojo Addiko debetno kartico Mastercard® za vsakdanje nakupe doma in v tujini!

Od 1. 7. do 31. 8. 2021 bomo v Addiko banki vsak vaš nakup z Addiko debetnimi karticami v vrednosti 20 EUR ali več vključili v veliko nagradno žrebanje za bogate nagrade:

  • 1 × 2.000 EUR
  • 1 × 1.500 EUR 
  • 1 × 1.000 EUR
  • 1 × 750 EUR
  • 1 × 500 EUR
  • 5 × 250 EUR

Nagrade se podeli v žrebanju, ki bo 15. 9. 2021. V žrebanju sodelujejo vsi nakupi z Addiko debetnimi karticami Mastercard za fizične osebe, opravljeni v celotnem obdobju trajanja nagradne igre, od vključno 1. 7 do vključno 31. 8. 2021, za katere Banka prejme informacijo o opravljeni transakciji do vključno 11. 9. 2021.

Podrobne informacije o poteku in pravilih sodelovanja v nagradni igri lahko preverite tukaj: Splošni pogoji nagradne igre

Če v nagradni igri ne želite sodelovati, lahko izpolnite priložen obrazec: Zahteva za izključitev v nagradni igri

Še nimate Addiko debetne kartice Mastercard? Pridobite jo HITRO in ENOSTAVNO – preverite v najbližji Addiko poslovalnici ali na tej povezavi.

Želite več informacij? Izpolnite spodnja polja in poklicali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.

Addiko banka in Mastercard delita nagrade!

Med 1. in 30. septembrom porabite več kot 200 EUR nakupov z vašo Addiko obročno ali zlato kartico in sodelujete v žrebanju za:

1 x 1.500 EUR

1 x 1.000  EUR

2 x 500 EUR

100 x 20 EUR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.