Addiko banka in Mastercard delita nagrade

Septembrski nakupi z vašo Addiko kartico Mastercard se splačajo!

Addiko banka in Mastercard® nagrajujeta poletne nakupe z Addiko debetnimi karticami!

Plačevanje z gotovino je mimo! Dvigovanje gotovine na bankomatih je nepotrebno, hkrati pa rokovanje z gotovino v luči preprečevanja širjenja korona virusa ni priporočljivo.

Varno in enostavno plačujte brezstično ali na spletu z Addiko debetno kartico Mastercard® ali uporabljajte svojo Addiko debetno kartico Mastercard® za vsakdanje nakupe doma in v tujini!

Od 1. 7. do 31. 8. 2021 bomo v Addiko banki vsak vaš nakup z Addiko debetnimi karticami v vrednosti 20 EUR ali več vključili v veliko nagradno žrebanje za bogate nagrade:

Nagrade se podeli v žrebanju, ki bo 15. 9. 2021. V žrebanju sodelujejo vsi nakupi z Addiko debetnimi karticami Mastercard za fizične osebe, opravljeni v celotnem obdobju trajanja nagradne igre, od vključno 1. 7 do vključno 31. 8. 2021, za katere Banka prejme informacijo o opravljeni transakciji do vključno 11. 9. 2021.

Podrobne informacije o poteku in pravilih sodelovanja v nagradni igri lahko preverite tukaj: Splošni pogoji nagradne igre

Če v nagradni igri ne želite sodelovati, lahko izpolnite priložen obrazec: Zahteva za izključitev v nagradni igri

Še nimate Addiko debetne kartice Mastercard? Pridobite jo HITRO in ENOSTAVNO – preverite v najbližji Addiko poslovalnici ali na tej povezavi.

Želite več informacij? Izpolnite spodnja polja in poklicali vas bomo!

Obdelava vaših kontaktnih podatkov je potrebna za pripravo prilagojene ponudbe Addiko bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe. Banka bo vaše kontaktne podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih v druge namene ne bo uporabila. Upravljavec osebnih podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, Ljubljana. Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov obiščite https://www.addiko.si/varstvo-podatkov ali kontaktirajte Pooblaščenca za varstvo podatkov.

Addiko banka in Mastercard delita nagrade!

Med 1. in 30. septembrom porabite več kot 200 EUR nakupov z vašo Addiko obročno ali zlato kartico in sodelujete v žrebanju za:

1 x 1.500 EUR

1 x 1.000  EUR

2 x 500 EUR

100 x 20 EUR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.