Addiko Bank Slovenija

webinar test

Registracija in prijava: Izpolnite spodnja polja in na vaš e-naslov bomo poslali povezavo do webinarja

S klikom na gumb ''Prijava'':

(1.) oddajam prijavo za izobraževanje "Svet v letu 2023 – nova recesija ali nov vzpon" v organizaciji Addiko banke, ki je objavljeno na naših spletnih straneh www.addiko.si in

(2.) dajem privolitev za OBDELAVO MOJIH OSEBNIH PODATKOV, ki sem jih navedel/-la zgoraj (identifikacijski in kontaktni podatki) za namen izvedbe izobraževanja ter neposrednega trženja za čas 3 mesecev po opravljenem izobraževanju tako, da me lahko banka pokliče ali mi pošlje sporočilo SMS, takojšnje ali e-poštno sporočilo ali sporočilo v Addiko EBank / Addiko Mobile, če sem stranka banke, s splošnimi informacijami o bančnih produktih in storitvah, splošno ponudbo o bančnih produktih in storitvah, kakor tudi vabila na dogodke ter k sodelovanju v nagradnih igrah, anketah in raziskavah v času trajanja nagradne igre.

Zavedam se, da lahko privolitev kadar koli prekličem znotraj prejetega sporočila. Banka bo vaše podatke hranila do preklica privolitve.

Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana, je upravljavec osebnih podatkov. Če želite izvedeti več o obdelavi vaših osebnih podatkov, prosimo obiščite temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/izobrazevanja-in-dogodki/, ali se obrnite neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na dpo.si@addiko.com, ali na +386 (0)1-580-40-00.