Webinar: Spletne prevare – Kako jih prepoznati in kako se zaščititi?

Sreda, 25. januar 2023, ob 15.30 – Teams srečanje

Registracja in prijava

Izpolnite spodnja polja in na vaš e-naslov bomo poslali povezavo do webinarja

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.<>

O dogodku

Tokratni webinar je namenjen osveščanju in preprečevanju poslovnih prevar. Na trgu se število spletnih prevar neprestano povečuje. Ribarjenje, vrivanje v poslovno korespondenco, lažna tehnična pomoč … so samo nekatere od oblik spletnih prevar, ki v poslovnem okolju terjajo vedno več žrtev. Naučimo se jih prepoznati in preprečimo poslovno škodo.

Webinar je brezplačen in poteka preko aplikacije Teams!

Ob izpolnitvi zgornje prijave vam bomo na vaš e-poštni naslov poslali spletno povezavo do webinarja.

Komu je webinar namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki želite osvojiti znanja iz področja prepoznavanja, zgodnjega odkrivanja ter preprečevanja poslovnih spletnih prevar.

Predavatelj: Iztok Sušnik, vodja kontrolinga operativnih tveganj in notranjih kontrol

Iztok se je Addiko banki pridružil leta 2019 kot vodja kontrolinga operativnih tveganj in notranjih kontrol. S povečanim zaznavanjem spletnih prevar na trgu in potencialnih tveganj za Banko ter za stranke – se je specializiral na področju prepoznavanja in preprečevanja spletnih prevar.

Za vsa dodatna vprašanja in informacije lahko pošljete sporočilo neposredno na e-naslov skrbniki.si@addiko.com.

Addiko Bank Slovenija