Registracija in prijava: Izpolnite spodnja polja in na vaš e-naslov bomo poslali povezavo do webinarja

S klikom na gumb ”Prijava” dovoljujete, da podjetje Addiko Bank d. d. na vaš e-naslov pošlje povezavo do webinarja.

Obdelava vaših kontaktnih podatkov je potrebna izvedbo spletnega dogodka ter za pripravo prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe. Banka bo vaše kontaktne podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih v druge namene ne bo uporabila. Upravljavec osebnih podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, Ljubljana. Za več informacij o obdelavi osebnih podatkov obiščite https://www.addiko.si/varstvo-podatkov ali kontaktirajte Pooblaščenca za varstvo podatkov.

O dogodku

Tokratni webinar je namenjen osveščanju in preprečevanju poslovnih prevar. Na trgu se število spletnih prevar neprestano povečuje. Ribarjenje, vrivanje v poslovno korespondenco, lažna tehnična pomoč … so samo nekatere od oblik spletnih prevar, ki v poslovnem okolju terjajo vedno več žrtev. Naučimo se jih prepoznati in preprečimo poslovno škodo.

Predavatelj: Iztok Sušnik, vodja kontrolinga operativnih tveganj in notranjih kontrol

Iztok se je Addiko banki pridružil leta 2019 kot vodja kontrolinga operativnih tveganj in notranjih kontrol. S povečanim zaznavanjem spletnih prevar na trgu in potencialnih tveganj za Banko ter za stranke – se je specializiral na področju prepoznavanja in preprečevanja spletnih prevar.

Webinar je brezplačen in poteka preko aplikacije Teams!

Komu je webinar namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki želite osvojiti znanja iz področja prepoznavanja, zgodnjega odkrivanja ter preprečevanja poslovnih spletnih prevar.