Webinar: Finančni trgi in svet v letu 2023 – nova recesija ali nov vzpon

 

Sreda, 22. marec 2023, ob 11.00 – Teams meeting

Registracija in prijava: Izpolnite spodnja polja in na vaš e-naslov bomo poslali povezavo do webinarja

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.<>

O dogodku

Tokratni webinar je namenjen pregledu dogajanja na finančnih trgih.  Nas čaka nova kriza oziroma kakšno bo leto 2023? Kakšen vpliv bo imela vojna v Ukrajini? Koliko časa se bodo še dražili energenti, hrana in surovine, kaj bo z inflacijo ter kje in kdaj se bo ustavila? Pogledali si bomo trenutne razmere na trgih in se seveda dotaknili za nas zelo pomembne teme, obrestnih mer in valutnih tečajev.

Predavatelj: dr. Gregor Jurkovič, Specialist zakladniških produktov v poslovanju s podjetji in SME

Webinar je brezplačen in poteka prek aplikacije Teams!

Komu je webinar namenjen?

Dogodek je namenjen vsem, ki želite vpogled v stanje ter trende na finančnih trgih doma in po svetu ter si tako olajšati sprejemanje poslovnih odločitev v prihodnosti.

Addiko Bank Slovenija