Pristop k spletni banki Addiko EBank

Oglasite se v eni od poslovalnic Addiko banke ter izpolnite obrazec za pristop k spletni banki Addiko Ebank. Vstop v spletno banko Addiko EBank je mogoč preko naslova https://ebank.addiko.si, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo.

V spletno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko strojnega ali programskega generatorja gesel. Če se odločite za uporabo strojnega generatorja gesel, ga v nekaj dneh po oddaji vloge prevzamete v poslovalnici, kjer ste oddali vlogo.

Koristne informacije:

Če pa boste uporabljali programski generator gesel, vam bomo po oddaji vloge po pošti poslali na vaš stalni naslov ter preko SMS sporočila na vaš mobilni telefon poslali 2 ločeni aktivacijski kodi. Kodi vpišete v za to predvidena polja v mobilni aplikaciji Addiko Mobile na vašem mobilnem telefonu. Dostop do mobilne aplikacije Addiko Mobile je sicer mogoč v spletnih trgovinah Google Play in App Store. Z vnosom aktivacijskih kod v mobilno aplikacijo aktivirate svoj programski generator gesel, njegovo delovanje pa je identično delovanju strojnega generatorja gesel (enkratno geslo se generira po vnosu PIN kode).

Je bila ta informacija za vas koristna?