Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

MultiPay

Celovito, enostavno in učinkovito poslovno bančništvo.

Več računov ena aplikacija

Ste tudi vi naveličani izgubljanja dragocenega časa in bi radi stopili po poti sodobnega digitalnega bančništva?

Potem imamo za vas najboljšo rešitev –  MultiPay. Multibančno rešitev za pravne osebe, ki zagotavlja dostop do računov več bank na različnih kanalih. Uporabljate jo lahko kot podaljšek elektronske banke Addiko EBank Business ali kot samostojno spletno in mobilno rešitev.

Kaj pridobite z uporabo MultiPay rešitve?

Novosti v mobilni banki

Enostavna in varna aktivacija spletne in mobilne aplikacije MultiPay. Aktivacija s kvalificiranim digitalnim potrdilom preko spletnega uporabniškega portala MultiPay vam bo vzela le nekaj minut.

Novosti v mobilni banki

MultiPay je idealen sopotnik za vas, če želite povečati učinkovitost pri urejanju financ. Omogoča hiter pregled finančnega stanja, transakcij, arhiva plačil in izvršitev plačila.

Novosti v mobilni banki

MultiPay deluje v večjih operacijskih sistemih in spletnih brskalnikih, prav tako pa podpira vsa Halcomova kvalificirana digitalna potrdila. Uporabljate ga lahko kot samostojno rešitev, ali z njim nadgradite obstoječe poslovanje z elektronsko banko Hal E-Bank.

Novosti v mobilni banki

MultiPay je razvit skladno z najvišjimi varnostnimi zahtevami in predpisi EU: eIDAS, GDPR, RTS in PSD2. Za varnost skrbimo z dvofaktorsko avtentikacijo z uporabo Halcom kvalificiranega digitalnega potrdila na pametni kartici ali USB ključu, ali v oblaku (Halcom One).

MultiPay aktivacija

Pogosta vprašanja in odgovori

Dostop do poslovne mobilne aplikacije Addiko Mobile Business je mogoč v spletnih trgovinah Google Play (Android OS) in Apple Store (iOS OS).

Za zamenjavo PIN številke je potrebno naročiti nov mobilni žeton. Oglasite pri svojem bančnemu skrbniku, pri katerem boste oddali naročilo za nov mobilni žeton.

Do poslovne mobilne banke Addiko Mobile Business lahko dostopate preko vašega pametnega mobilnega telefona ali tablice z nameščeno verzijo operacijskega sistema iOS 11 ali več ter Android 5 ali več.

Več o funkcionalnostih poslovne mobilne banke Addiko Mobile Business lahko preverite v priročniku za uporabo.

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.

Koristne informacije: