Addiko Bank Slovenija

ObčaniPodjetja

Addiko EBank Business

Nova spletna banka za podjetja.

Imejte pregled nad poslovnimi financami kjerkoli in kadarkoli!

S spletno banko Addiko EBank Business imate pregled nad poslovnimi financami kadarkoli in kjerkoli!

Spletna banka je prilagojena za uporabo na osebnih računalnikih ter namenjena bančnemu poslovanju podjetij različnih velikosti. Omogoča izvajanje plačil v Sloveniji in tujini, pregled informacij o poslovnih računih ter nadzor, upravljanje s sredstvi …

Dostop je lahko več- ali enouporabniški, saj podpira različne načine podpisovanja nalogov in paketov.

Novosti v mobilni banki

Proces več-nivojske odobritve

Potek dela za več uporabnikov poteka tako, da en uporabnik lahko pripravi plačilni nalog, ki ga drug uporabnik nato odobri. Lahko pa izberemo različico, da pred pošiljanjem plačila v banko zahtevamo odobritev več uporabnikov v skladu z internimi pooblastili v podjetju. Podjetja lahko samostojno opravijo velik del administracije uporabnikov.

Novosti v mobilni banki

Oddaljeno podpisovanje

Omogočena je oddaljena odobritev posameznih plačil ali paketov plačil, ki jih pripravi drugi uporabnik.

  • Podrobnosti o kreditu
  • Status kredita

PRIPRAVLJAMO ZA VAS: možnost sklenitve kredita prek mobilne aplikacije – brez obiska banke!

Novosti v mobilni banki

Obdelava transakcij v paketih

Obdelava transakcij v paketih omogoča obdelavo več plačil s prenosom ene same datoteke. Podprte so različne vrste paketnih plačil, vključno način z enkratno direktno obremenitvijo (EDO) in paketi masovnih plačil SEPA (MP).

  • Pregled izpiskov kartičnega računa
  • Pregled podrobnosti o karticah
  • Pregled transakcij
  • Podrobnosti o transakcijah
Novosti v mobilni banki

Trgovinsko financiranje

Omogočene so funkcionalnosti upravljanja trgovinskega financiranja, kot so prošnja za akreditiv, definicija obvestila o plačilu, popravek zapadlih akreditivov, preklic akreditivov in pregled akreditivov.

  • Podpisovanje dokumentov prek mobilne aplikacije

Pogosta vprašanja in odgovori

Dostop do poslovne mobilne aplikacije Addiko Mobile Business je mogoč v spletnih trgovinah Google Play (Android OS) in Apple Store (iOS OS).

Za zamenjavo PIN številke je potrebno naročiti nov mobilni žeton. Oglasite pri svojem bančnemu skrbniku, pri katerem boste oddali naročilo za nov mobilni žeton.

Do poslovne mobilne banke Addiko Mobile Business lahko dostopate preko vašega pametnega mobilnega telefona ali tablice z nameščeno verzijo operacijskega sistema iOS 11 ali več ter Android 5 ali več.

Več o funkcionalnostih poslovne mobilne banke Addiko Mobile Business lahko preverite v priročniku za uporabo.

Želite poenostaviti vaše osebne finance? Izpolnite spodnja polja in kontaktirali vas bomo!

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.

Koristne informacije: