Addiko mKredit – do gotovine preko mobilnega telefona!

Vlogo lahko oddate 24/7.

Denar je na vašem računu TAKOJ!

Potrebujete dodatno finančno spodbudo za uresničitev svojih načrtov? Rešitev je na dlani:

Addiko mKredit v mobilne banki Addiko Mobile!

Sklenitev in izplačilo kredita do 15.000 EUR takoj  – v mobilni banki Addiko Mobile lahko zdaj sklenete gotovinski kredit do 15.000 EUR brez obiska banke in brez dodatne dokumentacije. Potrebujete le pametni telefon in mobilno banko Addiko Mobile – sredstva pa so na vašem računu takoj. Celoten postopek namreč poteka v mobilni banki, brez obiska bančne poslovalnice.

NOVO: E-oddaja vloge za kredit do 30.000 EUR – Potrebujete večjo finančno spodbudo? V vaši mobilni banki Addiko Mobile lahko oddate E-vlogo za kredit do 30.000 EUR, odgovor o odobritvi pa prejmete v le nekaj minutah. Sklenitev kredita do 30.000 EUR dokončate v vam najbližji Addiko poslovalnici.

  • Sklenitev kredita ali oddajo vloge za kredit v mobilni banki Addiko Mobile
  • Možnost sklenitve in takojšnjega izplačila kredita do 15.000 EUR
  • Možnost oddaje e-vloge za kredit do 30.000 EUR
  • Dobo odplačevanja do 7 let(84 mesecev)
  • Izplačilo v gotovini

Še niste uporabnik mobilne banke Adidko Mobile? Aktivirajte jo in si zagotovite možnost sklenitve kredita na dlani!

Aktivirajte mobilno banko na vašem telefonu

Če potrebujete pomoč za namestitev Mobilne banke ali več informacij:

01 580 43 00

ali pišite na  ebank.si@addiko.com

Namen obdelave in uporabe vaših osebnih in kontaktnih podatkov, ki ste jih delili z nami pri odgovorih na vprašanja, sta predstavitev in priprava prilagojene ponudbe Addiko Bank d.d. pred sklenitvijo pogodbe (povabilo na sestanek, izdelava in pošiljanje ponudbe). Addiko Bank d.d. bo vaše podatke za ta namen hranila 4 mesece in jih ne bo uporabila v druge namene.

Upravljalec podatkov je Addiko Bank d.d., Dunajska 117, 1000 Ljubljana. Za več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov, lahko obiščete temu namenjeno spletno stran: https://www.addiko.si/varstvo-podatkov/, ali se obrnete neposredno na pooblaščeno osebo za varstvo podatkov na e-naslov: dpo.si@addiko.com, ali na telefonsko številko +386 (0)1 580 40 00.<>

Ne spreglejte:

Izračun kredita, oddaja vloge in izplačilo kredita zagotavljamo 24/7.

Addiko Bank Slovenija