Aktivacija spletne in mobilne banke

Večino bančnih storitev lahko opravite kjerkoli in to 24/7 preko mobilnega telefona ali od doma, iz domačega naslanjača!

Aktivirajte spletno in mobilno banko ter sodelujte v nagradni igri, kjer vsak mesec podarimo legendarno kolo Pony!

NAGRADNA IGRA: Zaženi spletno ali mobilno banko in poženi Addiko Pony

Vse Addiko stranke, ki od 3. avgusta do 15. novembra aktivirate spletno in mobilno banko, sodelujete v nagradni igri: Zaženi spletno ali mobilno banko in poženi Addiko Pony, kjer vsak mesec do konca novembra žrebamo srečnega dobitnika legendarnega kolesa Pony!

Splošni pogoji nagradne igre

Upravljajte svoje finance od doma – brez obiska banke!

Zagotovite si:

  • dostop in pregled nad vašim bančnim računom, stanjem kreditov, limitov, kartic 24/7
  • plačila položnic, računov, nakazila, sklepanje depozitov in limitov brez obiska banke, kar iz domačega naslanjača, počitniške lokacije ali tujine
  • banko na dlani – z mobilno aplikacijo, ki poleg enostavnih plačil in nakazil omogoča enostavno plačilo plačila položnic s slikanjem ter preverjanje lokacije bankomatov in poslovalnic

Kako? Z aktivacijo spletne banke Addiko EBank in mobilne banke Addiko Mobile v le nekaj korakih:

Izpolnitev in oddaja vloge

Izpolnite vlogo za aktivacijo spletne banke  in jo

oddajte v vam najbližji Addiko poslovalnici,

kjer prejmete vse potrebne informacije in navodila.

Registracija in vstop v spletno banko

Vstop v spletno banko Addiko EBank je mogoč preko naslova https://ebank.addiko.si, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo. Postopek je enostaven, za pomoč so vam vedno na voljo naši svetovalci na tel. št. 01 580 43 00.

Generator gesel za varen vstop

V spletno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko programskega generatorja gesel.

Bolj pripročna je uporaba programskega generatorja gesel, ki je del Addiko Mobile – mobilne aplikacije, ki jo preprosto naložite na vaš mobilni telefon. Na vaš e-poštni naslov bomo poslali Uporabniško ime in Aktivacijsko geslo. Prejeta podatka vpišete v za to predvideni polji v mobilni aplikaciji Addiko Mobile.

Dostop do Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store, v iskalnik se vpiše naziv »Addiko Mobile Slovenija«. Tekom postopka aktivacije vnesete v mobilno napravo tudi Enkratno geslo, ki ga banka pošlje preko SMS sporočila ter določite svojo osebno PIN kodo.

Delovanje programskega generatorja gesel je identično delovanju strojnega generatorja gesel, le da se enkratno geslo generira v mobilni aplikaciji Addiko Mobile tako, da v osnovnem meniju izberete možnost »Geslo za spletno banko« in vnesete PIN kodo, ki ste jo določili tekom postopka aktivacije.

Mobilna banka

Mobilna banka Addiko mobile je aplikacija, ki si jo namestite na vašo mobilno napravo. Gre za isto aplikacijo, ki se uporablja kot programski generator gesel. Postopek aktivacije je enostaven in hiter. Z Addiko Mobile imate lahko pregled nad vašim računom 24/7 na vašem telefonu, plačujete položnice s slikanjem, pregledujete sporočila in izvajate nakazila ter plačila.

Za ponovno aktivacijo, pozabljeno geslo ter za vsa dodatna vprašanja in pomoč pri uporabi spletne ali mobilne banke smo vam na voljo na telefonski številki 01 580 43 00 ali na e-poštnem naslovu ebank.si@addiko.com.

Če udeleženec v nagradni igri ne želi sodelovati, lahko poda zahtevo za izključitev: v kateri koli Addiko poslovalnici ali preko elektronske pošte na naslov: nagradna.ebanka.si@addiko.com, v zadevo se zapiše “Odjava od nagradne igre Zaženi spletno ali mobilno banko in poženi Addiko Pony “. Upoštevane bodo zahteve za izključitev iz nagradne igre, ki jih Banka prejme do vključno 1 dne pred datumom mesečnega žrebanja, kot je navedeno v splošnih pogojih 

Addiko Bank Slovenija