Upravljajte svoje finance od doma – brez obiska banke!

Zagotovite si:

  • dostop in pregled nad vašim bančnim računom, stanjem kreditov, limitov, kartic 24/7
  • plačila položnic, računov, nakazila, sklepanje depozitov in limitov brez obiska banke, kar iz domačega naslanjača, počitniške lokacije ali tujine
  • banko na dlani – z mobilno aplikacijo, ki poleg enostavnih plačil in nakazil omogoča enostavno plačilo plačila položnic s slikanjem ter preverjanje lokacije bankomatov in poslovalnic

Kako? Z aktivacijo spletne banke Addiko EBank in mobilne banke Addiko Mobile v le nekaj korakih:

Izpolnitev in oddaja vloge

Izpolnite vlogo za aktivacijo spletne banke  in jo

oddajte v vam najbližji Addiko poslovalnici,

kjer prejmete vse potrebne informacije in navodila.

Registracija in vstop v spletno banko

Vstop v spletno banko Addiko EBank je mogoč preko naslova https://ebank.addiko.si, kjer vpišete vaše uporabniško ime in geslo. Postopek je enostaven, za pomoč so vam vedno na voljo naši svetovalci na tel. št. 01 580 43 00.

Generator gesel za varen vstop

V spletno banko vstopate s pomočjo enkratnega gesla, ki ga lahko generirate preko programskega generatorja gesel.

Bolj pripročna je uporaba programskega generatorja gesel, ki je del Addiko Mobile – mobilne aplikacije, ki jo preprosto naložite na vaš mobilni telefon. Na vaš e-poštni naslov bomo poslali Uporabniško ime in Aktivacijsko geslo. Prejeta podatka vpišete v za to predvideni polji v mobilni aplikaciji Addiko Mobile.

Dostop do Addiko Mobile je mogoč v spletnih trgovinah Google Play in Apple Store, v iskalnik se vpiše naziv »Addiko Mobile Slovenija«. Tekom postopka aktivacije vnesete v mobilno napravo tudi Enkratno geslo, ki ga banka pošlje preko SMS sporočila ter določite svojo osebno PIN kodo.

Delovanje programskega generatorja gesel je identično delovanju strojnega generatorja gesel, le da se enkratno geslo generira v mobilni aplikaciji Addiko Mobile tako, da v osnovnem meniju izberete možnost »Geslo za spletno banko« in vnesete PIN kodo, ki ste jo določili tekom postopka aktivacije.

Mobilna banka

Mobilna banka Addiko mobile je aplikacija, ki si jo namestite na vašo mobilno napravo. Gre za isto aplikacijo, ki se uporablja kot programski generator gesel. Postopek aktivacije je enostaven in hiter. Z Addiko Mobile imate lahko pregled nad vašim računom 24/7 na vašem telefonu, plačujete položnice s slikanjem, pregledujete sporočila in izvajate nakazila ter plačila.

DARILO OB AKTIVACIJI SPLETNE BANKE!

Za vse Addiko stranke, ki do 15. 7. aktivirate spletno in mobilno banko, smo pripravili posebno poletno presnečenje, ki vas čaka v vaši najbližji Addiko poslovalnici.

Za ponovno aktivacijo, pozabljeno geslo ter za vsa dodatna vprašanja in pomoč pri uporabi spletne ali mobilne banke smo vam na voljo na telefonski številki 01 580 43 00 ali na e-poštnem naslovu ebank.si@addiko.com.

Addiko Bank Slovenija

Spletna stran za svoje delovanje in izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja spletne piškotke.

S klikom na katerokoli povezavo na tej strani se strinjate z njihovo uporabo.